barbarasz3 15.04.12, 22:50 Proszę o podpowiedż gdzie i za ile senior z osobą towarzyszącą pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
me-ry Re: Witam! 16.04.12, 11:50 travelsenior.net/home.html www.logostour.pl/web/guest/dla-seniorow senior.watra-travel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
me-ry Re: Witam! 16.04.12, 14:41 I jeszcze tutaj: www.travel-senior.com.pl/?kind=1&article=42 Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog355 podziękowania dla pani dr Moniki KULIJ w Hiszpanii 18.05.12, 11:24 Srdeczne podziękowania dla Pani doktor Moniki Kulij za opieke i troskę okazaną przy moim leczeniu w czasie pobytu w Torremolinos. Wszystkim turystom, którym bedzie dane być na Costa del Sol, polecam profesjonalne usługi medyczne świadczone przez Panią doktor Monikę Kulij. Z wyrazami szacunku i podziękowania Mieczysław Kochański Odpowiedz Link Zgłoś
psycholog355 Re: Witam! 18.05.12, 11:27 Srdeczne podziękowania dla Pani doktor Moniki Kulij za opieke i troskę okazaną przy moim leczeniu w czasie pobytu w Torremolinos. Wszystkim turystom, którym bedzie dane być na Costa del Sol, polecam profesjonalne usługi medyczne świadczone przez Panią doktor Monikę Kulij. Z wyrazami szacunku i podziękowania Mieczysław Kochański Odpowiedz Link Zgłoś
wagabunda1492 Re: Witam! 16.04.12, 17:21 To zależy, ile chcesz wydać i jak cenna osoba towarzysząca. Ja proponuję Włochy. teraz w maju są ciekawe spotkania i fiesty. możesz o nich przeczytać na .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
logostour1 Re: Witam! 17.05.12, 18:23 Witamy, oferta LogosTour przygotowana z myślą o seniorach z pewnością zaspokoi Państwa wymagania. Hiszpania jest idealnym celem takich wypraw i wierzymy, że spełni Państwa oczekiwania. Aby przybliżyć obraz wypraw z LogosTour pozwolimy sobie przytoczyć kilka wypowiedzi naszych turystów, którzy odwiedzili z nami już niejeden zakątek Świata: "Jestem zachwycona Japonią, bogactwem wrażeń. Piękny, pod każdym względem dostatni kraj, który we wspaniałych warunkach mogłam zwiedzić za Państwa pośrednictwem." "Kolejny raz nie zawiedliśmy się na LogosTourze i przeżyliśmy wspaniałą przygodę na bezdrożach (drogach) Brazylii." "Bardzo dziękuję za piękną wycieczkę, za wyłącznie miłe wrażenie, za świetną atmosferę i serdeczne więzi z grupą i pilotem." Zachęcamy również do zajrzenia na naszego Facebooka (www.facebook.com/LogosTour), gdzie wśród 3,5 tys. fanów będą Państwo mogli samemu zapytać dotychczasowych klientów LogosTour o ich wrażenia i wspomnienia z poszczególnych wycieczek. Pozdrawiamy! Biuro Turystyki ZNP LogosTour | e-mail: opinie@logostour.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwana86 Re: Witam! 21.05.12, 17:56 Witam, moze do Rzymu na wlasna reke hmm ja znalazlam sama najtanszy lot do Rzymu tylko warto pamietac, ze sa tam 2 lotniska, a potem znalazlam nocleg u bardzo milych siostrzyczek nocleg+sniadanie 70 euro na 2 osoby za dobe mozliwosc dokupienia obiadu czy obiadokolacji, jesli nie tam to moze na ciekawym blogu znajda Panstwo cos ciekawego warte zobaczenia w Polsce na tym blogu www.turystykapodroze.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś