Dodaj do ulubionych

Do pani Agaty

17.03.13, 15:09
Witam ...szukam namiary na pania Agate .ktora miala do wynajecia noclegi na Majorce ..moze ktos wie cos o niej ..czy nadal moglaby wynajac ,chcielibysmy w polowie kwietnia przyleciec na kilka dni z coreczkami ..to pierwsza nasza podroz ...szukamy cos niedrogo ...dzieki z gory.jak ktos cos wie ...
Obserwuj wątek
    • c_x_v Re: Do pani Agaty 18.03.13, 07:05
      Co za wstrętny i nachalny marketing. Jeszcze trochę a będziecie sie w każdym poście ogłaszać? Won!
      • grekan Re: Do pani Agaty 18.03.13, 11:53
        Co nowego wniosles, co poradziles; nie zasmiecaj forum jesli nie grzeszysz wiedza!
        • c_x_v Re: Do pani Agaty 19.03.13, 10:24
          Ja wniosłam sprzeciw wobec kolejnej reklamie zamieniającej to forum w śmietnik w którym coraz trudniej będzie odnaleźć interesujące informacje.
          A co Ty wniosłeś komentując mój post?
          Dla mnie EOT. Nie będę promować tematu służącego tylko reklamie.
          • Gość: koko Re: Do pani Agaty IP: *.57.154.46.dyn.user.ono.com 19.03.13, 13:27
            Nie rozumiem... Przeciez ktos zadal pytanie, ze szuka namiarow na kogos, kto wynajmuje noclegi. Po to sluzy te forum przeciez. Zeby zdobywac informacje i sobie pomagac. Jesli sa tu ludzie wynajmujacy mieszkania, to tez super, bo duzo ludzi szuka noclegow. Nie rozumiem w czym problem. Nie czytaj po prostu postow, ktore Ciebie nie interesuja i tyle. Po problemie. Wydaje mi sie czasami, ze na tym forum siedzi duzo osob, ktore tylko czekaja, zeby moc komus dopiec, a ludzie tu potrzebuja konkretnych informacji, nie czytania zlosliwych komentarzy. Jesli ktos szuka namiarow na noclegi na Majorce, to jak najbardziej powinien o tym pisac! Moze pomoze tez innym, ktorzy tam sie wybieraja. Mozna reklamowac drogie hotele, ale nie noclegi prywatne u Polakow. Zachwiana logika, czy typowa polska zawisc?
          • grekan Re: Do pani Agaty 20.03.13, 02:34
            Reklamowanie prostactwa tez nie jest nikomu do niczego potrzebne
    • Gość: Adriana Re: Do pani Agaty IP: 213.143.48.* 20.03.13, 14:58
      Witam,
      jezeli szukasz taniego noclegu na Majorce w kwietniu napisz do mnie na maila. Znam osoby, ktore wynajmuja mieszkania i apartamenty na Majorce.
      adrianawila@hotmail.com
      • irishprinces Re: Do pani Agaty 21.03.13, 14:00
        Dziekuje ..odezwe sie na maila.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka