Dodaj do ulubionych

Wyjazd do Loret de Mar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 10:33
Witam... sorka ejsli pisze w nieodpowiednim dziale ale jestem poraz 1 na tym
forum... szukam wyjazdu do Hiszpani do Loret wlasnie... Zalezy mi na tym aby
miec zalatwione juz tu w PL lokum i przejazd... Mialem jechac przez bratniaka
ale podobno to bioro to jakas sciema... Moze ktos podradzic z jakiego biora
pojechac... Aha zalezalo by mi aby pobyt na miejscu trwal kolo 14dni :) A no
i jeszcze za niezbyt wygorowana cene (jestem studentem).
Obserwuj wątek
    • Gość: gryzon Re: Wyjazd do Loret de Mar IP: *.teldom.pl / 217.153.13.* 03.08.04, 11:18
      heja ja takze wybieram sie do Loret,powiem Ci tak bylam z Bratniakiem 2 razy w
      Chorwacji I Grecji i bylo swietnie,tylko mam obawy dotyczace Loret slyszalam ze
      sa jakies problemy z Hotelami,ze w ostatniej chwili zmieniaja hotel na duzo
      gorszy i to mnie martwi!Chcialam wyjechac z nimi bo maja fajna oferte 14
      dniowa,a takie mnie interesuja...Jezeli chodzi o 14 dni to zostalo jeszcze
      biuro www.funclub.pl,sama nie wiem co mam robic,chcialam wyjechac na poczatku
      wrzesnia,jezeli bedziesz mial jakies inf daj znc!;->
      • Gość: Fish Re: Wyjazd do Loret de Mar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:45
        Ok spoko jakos sie odezwe... ja wlansie tez na ta sama wycieczke co Ty chcialem
        jechac na te 14 dni... Mam sie dzis wieczorem dowiedziec jeszcze o jakiejs
        jednej ofercie... napisze co to i po ile :) A co do hotelu to mi niee robi tak
        bardzo... byle by pokoj byl 2 os. I tak pewnie za wiele w nim sedziec nie
        bede :)
        • Gość: gryzon Re: Wyjazd do Loret de Mar IP: *.teldom.pl / 217.153.13.* 03.08.04, 14:56
          ... rozumiem ze bedzie sie imprezowalo ;-) ale fajnie byloby wrocic po imprezce
          do lozeczka po ktorym nie chodza rzadne robactwa albo do hotelu,ktory nie jest
          oddalony kilometr ;-> tym bardziej na czworakach
    • Gość: natalija Re: Wyjazd do Loret de Mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 11:29
      ja bylam w Loret w zeszlym roku z biurem Simbad z glowną siedziba w Opolu.
      hotel RosemarPark z kilkoma basenami, silownią , jacuzzi i superrrrrrrrrrrrr
      jedzeniem (3 posilki, ogromnyyyyy bufet) , gwarantuje ze nie wydasz grosza na
      posilki bo bedziesz obiedzony! w katalogu pisze ze napoje sa platne dodatkowo
      jednak sa darmowe (woda i wino)i do oporu!polecam bardzo!
    • Gość: Patrycja Re: Wyjazd do Loret de Mar IP: *.elsat.net.pl / *.elsat.net.pl 23.10.04, 13:06
      Najlepiej z ORLANDO , ARIONU lub biura z JAWORZYNKI :) POZDRAWIAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka