Dodaj do ulubionych

Conil de la frontera

IP: *.strefanet.pl 28.10.13, 09:31
mam prośbę - może ktoś napisać kto tam mieszka lub był czy końcem czerwca - na początku lipca można się spokojnie kąpać - nie jest temp wody za niska ?
myślimy nad tą miejscowością ze względu na piękne plaże ale to Atlantyk wiec się martwię czy nie będzie zimniej lub porównywalnie niż nad Bałtykiem(chodzi oczywiście o temp wody)
Obserwuj wątek
    • Gość: nina104 Re: Conil de la frontera i nie tylko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 11:53
      Szukam wskazówek na trasę mojej wycieczki od Kadyksu przez Conil de la Frontera, Vejer de la Frontera, Zahora, Barbate. Chodzi mi o miejsca widokowe (skaliste klify- gdzie?), miejsca godne uwagi. Co mogę zobaczyć w parku Barbate? Czy trasa jest do zobaczenia w 1 dzień startują z i powrót do Kadyksu.
    • mocno.zdziwiona Re: Conil de la frontera 29.10.13, 12:43
      W Conil pod koniec czerwca moim zdaniem już da się kąpać. To co prawda to Atlantyk więc woda będzie chłodna, ale już w miarę przyjemna. Choć wg mnie lepszym miesiącem byłby wrzesień, woda jest nagrzana po całym lecie a nie ma już tłumów.
      Oprócz Conil możecie też na Chiclanę zerknąć. Też piękne plaże.
      • Gość: gg Re: Conil de la frontera IP: *.Red-2-138-233.dynamicIP.rima-tde.net 29.10.13, 19:50
        zgadzam się w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka