Dodaj do ulubionych

transfer Blanes - Girona w nocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 21:45
Witam, mam pytanie o opcje transportu z Blanes na lotnisko w Gironie ok. 5 nad ranem.
Mam z tym problem bo autobusy nie kursują w nocy, nie wiem jak pociągi ?
Czytałem różne wątki, ale np. na stronie resorthoppa czy shutllebus piszą że nie zabierają klientów z "prywatnych apartamentów", wyłącznie tylko z hoteli. Czy ktoś zna inne w miare tanie opcje transportu na lotnisko w Gironie nocą ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kris Re: transfer Blanes - Girona w nocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 22:12
      Shuttledirect nie koniecznie z hotelu zabiera! Znajdz jakąś większa uliczkę w okolicy z hotelem i podaj go przy rezerwacji - nie będzie problemu. Często jest jakiś punkt zbiorczy, i wsiadają ludzie z kilku hoteli.
      • Gość: A Re: transfer Blanes - Girona w nocy IP: 5.174.32.* 18.05.14, 15:44
        właśnie, oni nie marudzą - zabierają spod adresu podanego w rezerwacji.
    • Gość: gość Re: transfer Blanes - Girona w nocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.14, 14:29
      Czyżbyś leciał tym lotem o 6.30??
    • Gość: do Re: transfer Blanes - Girona w nocy IP: 5.174.104.* 26.07.14, 15:34
      Kris ma rację. Jest jeszcze inna opcja. Jedziesz do Girony autobusem normalnym, zwiedzasz przepiękną starówkę na wzgórzu z katedrą i późnym wieczorem jedziesz na lotnisko. Odprawiasz się ( jeśli nie masz bagażu rejestrowanego) na pietrze ( czynne całą dobę) szukasz swojego "gejtu" i w takcie spokojnej muzyki śpisz na wygodnych fotelach hali odlotów aż zacznie się lotnisko budzić....
    • Gość: Pablo Re: transfer Blanes - Girona w nocy IP: *.play-internet.pl 27.07.14, 15:13
      Witam, wróciłem właśnie, zbiórka była na dworcu autobusowym w Blanes. Wszystko zgodnie z planem.Polecam i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka