Dodaj do ulubionych

Terremolinos hotel Sol don Pedro z Neckermannem

IP: 193.59.91.* 25.08.04, 08:38
5.09 września wybieram się na Costa del Sol do hotelu don Pedro czy ktoś był
w tym hotelu lub w wmiejscowości Terremolinos i może podzielic sie
wrażeniami. A może ktoś wybiera się w tym samym terminie co ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: darturiush Re: Terremolinos hotel Sol don Pedro z Neckermann IP: *.chello.pl 25.08.04, 10:40
      W Terremolinos spedzisz niezapomniane chwile ja tam bylem w 2002.Na głownym
      deptaku korzystaj z zaproszen do barów i klubow przez tzw.naganiaczy ,
      oczewiscie w miare mozliwosci .Jezeli wybierzesz sie do klubu gdzie wystepuja
      draqueens to ubawisz sie po pachy...miesci sie on w pierwszej uliczce po prawej
      stronie od holenderskiego pubu HAINEKEN(niestety nie pamietam nazwy).
      Plaze sa czyste choc woda wtedy byla zimna jak na morze srodziemne.
      jestem przekonany ze spedzisz tam super wakacje!!!
      Pozdrawiam.
    • Gość: Gosia Re: Terremolinos hotel Sol don Pedro z Neckermann IP: 193.59.91.* 25.08.04, 15:47
      to super już sie cieszę, a czy byłeś w tym hotelu, gdzie ja będę, bo ciekawa
      też jestem jakie są w nim warunki i jakie jest jego położenie wg "zeznań
      naocznego świadka" :)
      • skara Re: Terremolinos 26.08.04, 19:13
        To masz relacje z drugiej strony. Torremolinos to najgorsza miejscowosc w
        jakiej bylam w zyciu! Po prostu ogromny turystyczny moloch, zalany betonem.
        Same hotele, syf i turysci. O uslyszeniu jezyka hiszpanskiego mozesz zapomniec.
        Hotelu Twojego nie znam, ale tez nie chcialabym poznac, bo za doplata bym tam
        drugi raz nie pojechala (male wyjasnienie, spedzilam tam kilka dni, ale nie z
        biurem podrozy).
        Jesli lubisz tlok, chmary pijanych dzieciakow i cale dnie spedzane plackiem na
        plazy, to Ci sie spodoba.
        Jedyna dobra rzecza w Torremolinos jest bliskosc Malagi.

Tak czy siak zycze udanych wakacji.
        • Gość: Grażyna Re: Terremolinos IP: *.mech.pg.gda.pl 30.08.04, 11:13
          Niestety ja potwierdzam takie informacje. Miejscowość jest okropna!!!! Z
          Hiszpanią nie ma nic wspólnego. Ja na szczęście tam nie mieszkałam, byłam tam
          tylko jeden dzień i aż jeden dzień. Okropieństwo. Brr. Mieszkałam pomiędzy
          Marbella a Esteponą (bardzo ładne miasteczko). Byłam też z NEC. Południe
          Hiszpanii jest piękne. Koniecznie jedź do Rondy, ale nie z wycieczką tylko
          samochodem. Jedno z piękniejszych miasteczek jakie widziałam. Pozdrawiam
    • Gość: Gosia Re: Terremolinos hotel Sol don Pedro z Neckermann IP: 193.59.91.* 30.08.04, 14:51
      Podłamałyście mnie :(
      • Gość: Grażyna Re: Terremolinos hotel Sol don Pedro z Neckermann IP: *.mech.pg.gda.pl 30.08.04, 17:43
        Nie chciałam Cię podłamać. Dla mnie to miasto jest okropne, bo ja takich dużych
        turystycznych blokowisk nie lubię. Wolę hotele z dala od centrum, na dużym
        terenie a nie wciśnięte pomiędzy inne budynki, w małych miejscowościach. Sama
        mieszkam w dużym mieście, więc na urlop "uciekam" do czegoś spokojniejszego.
        Ale są osoby, które lubią takie miasta, gdzie ciągle coś się dzieje, jest
        mnóstwo barów, sklepów, dyskotek do rana. Ja nie mieszkałam w hotelu Sol Don
        Pedro, ale pamiętam ludzi z niego i bardzo go chwalili. Ma podobno ładny ogród
        i niską zabudowę, jak na Torremolinos. Jest to hotel z sieci Sol, więc pewnie
        jest w porządku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka