Dodaj do ulubionych

Hiszpania z Itaką?????

26.08.04, 00:05
hej!!mam pytanie czy ktos jechal z Itaką do Hiszpanii hotelu Alhambra??jesli
tak to prosze o wszelkie info!!ja bym chciala pojechac tam w polowie
wrzesnia!!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: Hiszpania z Itaką????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 07:17
      Parę dni temu wrzuciłam tu wątek o podobnej treści. Opinie o hotelu Alhambra w
      Santa Susana są bardzo dobre. Zresztą wrzuć w wyszukiwarkę Alhambra i sama
      poczytaj. Niestety nikt nie napisał nic o Itace. Mimo wszystko jestem
      nastawiona optymistycznie (jadę 07.09), o innych biurach pisze się na tym forum
      znacznie gorzej.
      • Gość: AgnieszkaM Re: Hiszpania z Itaką????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:10
        Hej Marzena ja właśnie wróciłam z Hiszpani - byłam tam z Itaką - biuro godne
        polecenia super kierowcy i opiekunka grupy. Mimo tylu godzin spedzonych w
        autokarze było super.
    • Gość: Yola Re: Hiszpania z Itaką????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:10
      Dw arazy byłam w tyh hotelu, rok temu z Itaką, dwa lata temu z Sindbadem.Jeśli
      masz jeszcze jakieś pytania to poszukaj na forum albo zapraszam na gg:3293024
      albo na maila:iberai9@poczta.onet.pl
      • Gość: Gosia Re: Hiszpania z Itaką????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 19:28
        Czy jadąc do Hiszpanii z Itaką zwiedza się coś po drodze i czy są noclegi
        tranzytowe?
        • Gość: marzena Re: Hiszpania z Itaką????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 07:09
          Jedzie się przez Niemcy i Francję, żadnych noclegów tranzytowych i żednego
          przymusowego zwiedzania, tylko dlatego, że kierowców jest zbyt mało i autokar
          musi mieć 8 godzin postoju. Około doby i jesteś na miejscu.
    • Gość: Rudy Kot Re: Hiszpania z Itaką????? IP: 167.3.114.* 08.09.04, 22:10
      Hiszpanię kocham i polecam, ale nie z tym biurem. W czerwcu wróciałam z urlopu
      we Włoszech z Itaką. Niestety biuro umywa rece od momentu przelewu pieniędzy na
      ich konto. Na miejscu, jak coś sie dzieje musisz radzic sobie sama. My na
      nieszczeście z tego powodu poniśliśmy nie małe koszty dodatkowe, a teraz biuro
      nie chce uznac nam reklamacji. Pani rezydent na miejscu podpisała sie pod
      reklamacją, że potwierdza naszą skargę,ale biuro jak widac ma inne zdanie.
      Hiszpanię polecam, Itakę - stanowczo nie.
      ps w 1999 i 2001 roku byłam w Hiszpani z Biurem Matuszek - wspomnienia
      wspaniałe
      • Gość: marzena Re: Hiszpania z Itaką????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:40
        A ja Itakę bardzo bardzo polecam. Właśnie wróciłam z hotelu Alhambra w Santa
        Susana. Rezydent rewelacyjny, zawsze służył radą i pomocą. Poza tym ma dużą
        wiedzę o Katalonii.
    • Gość: mago Re: Hiszpania z Itaka˛????? IP: *.burda.pl / 81.219.226.* 09.09.04, 14:22
      tak, w tym hotelu bylam rok temu, z Itaka. Bylo super!!! Superjedzenie, superwycieczki,
      fantastycznie!!!
    • Gość: miki71 Re: Hiszpania z Itaką????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:57
      Właśnie wróciłem z hiszpanii, nie byłem coprawda z Itaką tylko z Triadą ale
      mieszkałem w Alhambrze. Hotel super, jedzenie też, jeśli będziesz miała
      możliwość wyboru pokoju to polecam od strony basenu codziennie się coś dzieje,
      muza na żywo, flamenco, jest może z tego powodu trochę głośno do północy ale
      przecież nikt nie jedzie tam aby o 22 iść spać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka