Dodaj do ulubionych

wróciłam z hiszpanii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 17:27
byłam w calleli, hotel garbi służe pomoca
było extra:)
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: wróciłam z hiszpanii 28.09.04, 07:57
      Czy w Callela de Parafrugell? Jak ci sie podobał Castell i Jardins de Cap Roig?
    • Gość: dora Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.chello.pl 03.03.05, 15:05
      WITAM.
      PLANUJE WŁAŚNIE WYPAD W LIPCU DO CALLELI, NIEPOKOJĄ MNIE TROCHĘ ZDJĘCIA
      WIELKICH BLOKOWISK HOTELOWYCH I BRAK DŁUŻSZYCH OPISÓW W PRZEWODNIKACH NA TEMAT
      TEGO MIASTECZKA. CZYABY TO JEST DOBRY WYBÓR? OSTATNIO BYŁAM W LORET DE MAR I
      ZACHWYCIŁY MNIE KRĘTE ULICZKI MIĘDZY KAMIENICAMI I DZIKIE PLAŻE. CZY TO NIE TAK
      JAKGDYBY ZAMIENIC ŁEBĘ NA WŁADYSŁAWOWO. BARDZO PROSZĘ NAPISZ MI COŚ O
      CHARAKTERZE CALLELI JEŚLI MOŻESZ.
      POZDRAWIAM DORA
      • Gość: Pyza [...] IP: *.netis.net.pl 12.03.05, 10:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gale Ostrzegam przed spamem 13.03.05, 10:08
          Lojalnie ostrzegam przed osoba, ktora umieszcza posty korzystajac z ip
          netis.net.pl i wychwala firme Orlando Travel. Na Forum Grecja i Cypr - ktorego
          mam przyjemnosc byc moderatorem spolecznym - musialem dzisiaj sprzatac spam,
          ktorego ta firma narobila.

W jaki sposob to swiadczy o wartosci wypowiedzi, firmie Orlando Travel i
          reprezentujacych ja pracownikach czy wspolpracownikach - pozostawiam do oceny
          Forumowiczow.
      • Gość: olo Re: wróciłam z hiszpanii IP: 5.5.* / 80.58.40.* 14.03.05, 12:57
        jak bylo ?
      • Gość: mariuszko Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 13.05.05, 14:11
        ja byłem w calelli w 2001r z delta travel
        mieszkałem w hotelu president gorąco polecam
        miasteczko ma dwa oblicza jedno z samymi hotelami i starszą część z wąskimi
        uliczkami, deptakami
        wrażenia z pobytu SUPER, miasteczko to wieczorem wielka impreza
        plaże - jest kilka, są też takie małe, dzikie
        chętnie bym odwiedził te miejsca jeszcze raz
        SZCZERZE POLECAM
        • Gość: jacek Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:02
          Calella to dobry wybór.To była wioska rybacka która zamieniła się w kurort dla
          turystów a więc ma starówkę, kręte uliczki itp to co daje klimat takich
          miasteczek, na ryneczkach fontanny itp.Plaża ładna piaszczysta bez skał jak np
          w Tossa de mar.Hoteli owszem dużo ale to nie przeszkadza .Byłem co prawda dawno
          w 2000r.ale wrażenia dobre.
      • Gość: olla Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 20:20
        Bo to jest blokowisko. Plus jedna dzielnica stanowiaca centrum rozrywki:)
        Porownujac do Lloret jest milej, przytulniej, bardziej uroczo, wiecej uliczek,
        zdecydowanie mniej dyskotek. I wiecej tzw miejscowych i Hiszpanow w ogole..
        Plaza jest wieksza, jest spokojniej.
    • Gość: kasia Re: wróciłam z hiszpanii IP: 5.5.* / 80.58.40.* 16.03.05, 16:32
      napisy jak jedyenie
    • Gość: maxi Re: wróciłam z hiszpanii IP: *.sdl.vectranet.pl / 81.15.159.* 17.05.05, 20:55
      bylas na objazdowce? w co sie tam warto zaopatrzyc,jakies szczegolne pamiatki,
      tanie torebki, co warto tam kupic?
    • Gość: strawberry Re: wróciłam z hiszpanii IP: 80.51.176.* 17.05.05, 22:16
      witam
      hmm spadłas mi z nieba:) we wrzesniu wybieramy sie ze znajomymi i planujemy
      własnie hotel garbi. nie jestesmy jeszcze do konca pewni, jednak słyszłam
      wiele dobrego na temat danego hotelu. Jesli mozesz to prosiłabym Cie o podanie
      jakis info na temat standartu pokoju(czy kazdy ma balkon, w miare
      przytulny),miasteczka,mozliwosci imprezowania oraz ogolnie hotelu. moze jakies
      przydatne info,które pomoze nam spedzic niezapomniany czas(wypady za
      miasto,ciekawe miejscówki,puby, restauracje,namiary na dobre winka)...;)
      ahaa ile wydaliscie podczas pobytu? tak more or less:) a z jakiego biura
      wyjezdzaliscie? czy rzeczywiscie zarezerwowane pokoje w PL sa tak samo
      przypisane w Espanioli? to chyba juz wszystkie pytania:P
      pozdrufffkka
      dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka