Dodaj do ulubionych

HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:51
Czy ktos z was był? Jakieś opinie? pozdrawiam......
Obserwuj wątek
    • Gość: boczek Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:31
      O ten na Gran Canarii ci chodzi przy plaży Maspalomas???
    • Gość: MAGDA Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:25
      TAK.

POZDRAWIAM
    • Gość: jacoby Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:49
      Wczoraj wrocilem z Miradora. Bylo super. Pierwszy raz na All Inclusive oplacalo
      sie. Hotel w porzadku nie mam zadnych zastrzezen. Jak masz jakies konkretne
      pytania to pisz.
      pozdrawiam
      • Gość: magda Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:59

masz jakieś zdjęcia z hotelu ?

bede bardzo wdzięczna.
        - jak wyglada cenowo w sklepch- jakis przykład !!!
        ogromne dzieki.
        jade we wrześniu , tez na all..
        już nie moge sie doczekac.....
        gdynia@ramirent.pl
      • Gość: Ola J. Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:38
        Też myślimy o tym hotelu na 2 tygodnie all incl.
        Będę wdzięczna za bardziej szczegółowe info. Pozdrawiam
        • Gość: jacoby Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:40
          Postaram sie w paru słowach szczegółowo opisac hotel. Duzy na okolo 500 osób.
          Jest to idealne miejsce dla rodzin, lub par ktore lubia w spokoju wypoczac.
          Raczej nie polecam osobom ktore przyjezdzaja z mysla "impreza". Co prawda sa
          codziennie dyskoteki w hotelu ale jakos ludzie omijaja ja z daleka.
          Połozony jest na wzgorzu okolo 3,5 km od Atlantyku i wydm. Kompleks sklada sie
          z kilku budynkow od A do E, z ktorych kazdy ma inny widok z balkonu. Wewnatrz
          oczywiscie na basen, zewnatrz zalezy ktory budynek. Ja bylem w A i po wyjsciu
          na balkon po lewej stronie mialem góry, po prawej morze i latarnie FARO a na
          przeciw w dole Maspalomas. Wiem ze niektore budynki maja widok na droge
          szybkiego ruchu co zreszta jest w opisie hotelu zaznaczone.
          Pokoje fajne sprzatane 3 razy w tygodniu, tv, wanna,prysznic itp.
          Jedzenie ok duzo warzyw i owocow, mies i ryb. Zdarzaja sie owoce morza.
          W ALL INC sa 3 posilki + kawa z ciastem po poludniu, fast foody na basenie od
          13-15, no i wszystkie alkohole lokalne przy basenie od 10.30 do 22.30 i
          dyskotece do 20.30. Polecam jin+lemon. DLa tych co nie maja ALL inc lepiej nie
          mowic piwo male kosztuje 3 euro a drinki jeszcze wiecej.
          Hotel ma 2 baseny w tym jeden mniejszy podgrzewany i jacuzzi posrodku. Lezaki
          bezplatne.
          Co jeszcze "???? Taxi do centrum Playa okolo 3 euro. Tanio zwazywszy ze paliwo
          jest o polowe tansze niz w Polsce ponadto elektronika i perfumy srendio o 20-
          30%. Warto pozwiedzac wyspe autem. Wypozyczalnia samochodow zaraz
          obok "Mogano", placilem za Smarta 4Four okolo 36 euro z ubezp. na dobe. CHociaz
          moja pani nie wytrzymala wyjazdu w gory przez srodek Gran Canarii i odkryla
          chorobe lokomocyjna. DUze zakrety, przepascie i wzniesienia az do 2000
          metrown.p.m. Warto miec dobrego kierowce bo troche trzeba sie na meczyc zeby
          wjechac.
          W hotelu przewaga niemcow okolo 80%, troche angoli, holendrow, belgow. Bylo i
          paru Polakow. Jednym slowem Niemcy rzadza, stad jezyk niemiecki bardziej
          popularny niz angielski.
          Tak jak wy zastanawialem sie ktory hotel wybrac. Powiem krotko trafilem w 10.
          Playa de Ingles wogole mi sie nie podoba to blokowisko tak jak nad polskim
          morzem. Jak ktos chce poimprezowac zawsze moze wziasc taxi za 3 euro i
          pojechac. A mieszkac w tym skupisku - nie dla mnie. Moze i za stary jestem. Za
          to wiekszosc hoteli przy plazy to 5 gwiazdek i wiecej, wiec dla tych co maja
          mamone. Z tych tanszych hoteli co sa w ofercie Ecco Holiday, veril playa,
          koka,to żenada - blokowiska.

Powiem wam jeszce ile placilem To bylo Super Last mInute 469 euro za 9 dni
          ALLINC. wylot byl z Norymbergi.

pozdrawiam

dla chcacych moge wyslac zdjecia
          jacoby76@wp.pl

• Gość: Ola J. Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:54
            Jacoby, dzięki za super info!
            Napisałam do Ciebie na maila.
            Pzdr
            • Gość: magda Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:26
              ola....... a kiedy chcecie jechaC, bo ja wykupiłam na wrzesien od 4.09 .
              pozdrawiam
              Magda
              • calamilor Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS 19.02.05, 00:49
                Ten hotel nie lezy przy promenadzie, ok 3 km od oceanu.Bardzo blisko autostrady.
                Hałas może być bardzo dokuczliwy zależy gdzie dostaniemy pokój.Mało zieleni
                hotel ma chyba 2-3 lata.Największym plusem to czystość pokoji jedzenie takie
                sobie.
              • Gość: Ola J. Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:49
                Chcemy lecieć około połowy czerwca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka