Gość: MAGDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:51 Czy ktos z was był? Jakieś opinie? pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boczek Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 22:31 O ten na Gran Canarii ci chodzi przy plaży Maspalomas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 08:25 TAK. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoby Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:49 Wczoraj wrocilem z Miradora. Bylo super. Pierwszy raz na All Inclusive oplacalo sie. Hotel w porzadku nie mam zadnych zastrzezen. Jak masz jakies konkretne pytania to pisz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 09:59 masz jakieś zdjęcia z hotelu ? bede bardzo wdzięczna. - jak wyglada cenowo w sklepch- jakis przykład !!! ogromne dzieki. jade we wrześniu , tez na all.. już nie moge sie doczekac..... gdynia@ramirent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola J. Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 11:38 Też myślimy o tym hotelu na 2 tygodnie all incl. Będę wdzięczna za bardziej szczegółowe info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoby Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 18:40 Postaram sie w paru słowach szczegółowo opisac hotel. Duzy na okolo 500 osób. Jest to idealne miejsce dla rodzin, lub par ktore lubia w spokoju wypoczac. Raczej nie polecam osobom ktore przyjezdzaja z mysla "impreza". Co prawda sa codziennie dyskoteki w hotelu ale jakos ludzie omijaja ja z daleka. Połozony jest na wzgorzu okolo 3,5 km od Atlantyku i wydm. Kompleks sklada sie z kilku budynkow od A do E, z ktorych kazdy ma inny widok z balkonu. Wewnatrz oczywiscie na basen, zewnatrz zalezy ktory budynek. Ja bylem w A i po wyjsciu na balkon po lewej stronie mialem góry, po prawej morze i latarnie FARO a na przeciw w dole Maspalomas. Wiem ze niektore budynki maja widok na droge szybkiego ruchu co zreszta jest w opisie hotelu zaznaczone. Pokoje fajne sprzatane 3 razy w tygodniu, tv, wanna,prysznic itp. Jedzenie ok duzo warzyw i owocow, mies i ryb. Zdarzaja sie owoce morza. W ALL INC sa 3 posilki + kawa z ciastem po poludniu, fast foody na basenie od 13-15, no i wszystkie alkohole lokalne przy basenie od 10.30 do 22.30 i dyskotece do 20.30. Polecam jin+lemon. DLa tych co nie maja ALL inc lepiej nie mowic piwo male kosztuje 3 euro a drinki jeszcze wiecej. Hotel ma 2 baseny w tym jeden mniejszy podgrzewany i jacuzzi posrodku. Lezaki bezplatne. Co jeszcze "???? Taxi do centrum Playa okolo 3 euro. Tanio zwazywszy ze paliwo jest o polowe tansze niz w Polsce ponadto elektronika i perfumy srendio o 20- 30%. Warto pozwiedzac wyspe autem. Wypozyczalnia samochodow zaraz obok "Mogano", placilem za Smarta 4Four okolo 36 euro z ubezp. na dobe. CHociaz moja pani nie wytrzymala wyjazdu w gory przez srodek Gran Canarii i odkryla chorobe lokomocyjna. DUze zakrety, przepascie i wzniesienia az do 2000 metrown.p.m. Warto miec dobrego kierowce bo troche trzeba sie na meczyc zeby wjechac. W hotelu przewaga niemcow okolo 80%, troche angoli, holendrow, belgow. Bylo i paru Polakow. Jednym slowem Niemcy rzadza, stad jezyk niemiecki bardziej popularny niz angielski. Tak jak wy zastanawialem sie ktory hotel wybrac. Powiem krotko trafilem w 10. Playa de Ingles wogole mi sie nie podoba to blokowisko tak jak nad polskim morzem. Jak ktos chce poimprezowac zawsze moze wziasc taxi za 3 euro i pojechac. A mieszkac w tym skupisku - nie dla mnie. Moze i za stary jestem. Za to wiekszosc hoteli przy plazy to 5 gwiazdek i wiecej, wiec dla tych co maja mamone. Z tych tanszych hoteli co sa w ofercie Ecco Holiday, veril playa, koka,to żenada - blokowiska. Powiem wam jeszce ile placilem To bylo Super Last mInute 469 euro za 9 dni ALLINC. wylot byl z Norymbergi. pozdrawiam dla chcacych moge wyslac zdjecia jacoby76@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola J. Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 14:54 Jacoby, dzięki za super info! Napisałam do Ciebie na maila. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:26 ola....... a kiedy chcecie jechaC, bo ja wykupiłam na wrzesien od 4.09 . pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
calamilor Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS 19.02.05, 00:49 Ten hotel nie lezy przy promenadzie, ok 3 km od oceanu.Bardzo blisko autostrady. Hałas może być bardzo dokuczliwy zależy gdzie dostaniemy pokój.Mało zieleni hotel ma chyba 2-3 lata.Największym plusem to czystość pokoji jedzenie takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola J. Re: HOTEL MIRADOR MASPALOMAS DUNAS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 09:49 Chcemy lecieć około połowy czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś