Dodaj do ulubionych

BP Martin z Pily

01.06.05, 17:20
znacie jakies zdanie na temat tego BP? dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Grazyna Re: BP Martin z Pily IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 01.06.05, 22:11
      Bylam z nimi w Hiszpani. Podroz uznaje za udana. Organizacja ok, wiec nie masz
      sie czego obawiac z ich strony.
    • Gość: Bydgoszczanin Re: BP Martin z Pily IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 22:49
      Ja również byłem z nimi w Hiszpanii i było bardzo fajnie i jak na Hiszpanię
      bardzo tanio. Ta niska cena to w części pewnie efekt tego że z innych biur lata
      się do Hiszpanii samolotem a z Martina jedzie się autokarem, chociaż chyba
      można też polecieć. Ogólnie solidna jakość usługi w bardzo rozsądnej cenie. W
      tym roku jestem już zapisany do Chorwacji. W poprzednich latach jeździli z
      Martina moi znajomi z pracy i także nikt nie narzekał więc polecam.
      • kasiamaj7810 Re: BP Martin z Pily 08.06.05, 17:54
        właśnie wczoraj wykupiliśmy z mężem wycieczkę do Hiszpani na 2 tygodnie,mam
        wielu znajomych korzystających z tego biura i sa zadowoleni.Myślę że my też
        będziemy pozdrawiam:)
        • Gość: Witold Re: BP Martin z Pily IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 11.06.05, 12:22
          Ja sie wybieram w tym tygodniu do ich siedziby zabukowac jakies wczasy na
          sierpien. Wielu znajomych z mojej firmy juz z nimi podrozowalo i uslyszalem
          same pochlebne opinii na ich temat. A przy tym cena nie wysoka. Czy wie ktos
          moze czy istnieje ich strona internetowa?
    • slawek0425 Re: BP Martin z Pily 12.06.05, 22:30
      Ogólnie ok.Byłem z nimi w 2004 w Hiszpani.Na trzy autokary w których ludzie
      jechali do różnych miast i różnych wybranych hoteli trafiliśmy wszyscy do
      jednego hotelu.Prawdopodobnie płaciliśmy za hotel do wyboru a zafundowali nam
      fortunę.Pomimo tego hotel był ok. z basenem,klimą i dobrym jedzeniem.Było paru
      ludzi którzy dostali pokoje z widokiem na kuchnię.Ja miałem fart bo miałem
      widok na morze.Idąc dalej zastanówcie się nd korzystaniem z wycieczek
      fakultatywnych , dają niewiele a są drogie.Barcelona to był marszobieg nie
      mający wiele wspólnego ze zwiedzaniem.Wieczór flamenko uwaga za 25 euro
      powinniście dostać jedzenie i picie w sporych ilościach.Ja jak byłem to za te
      same pieniądze co inni dostawali wypas nam zafungowano dzbanek sangri było to
      niemiłe ze strony martina.Jedna para była w roku 2003 w StSusana , w roku 2004
      jechali do Calelli i trafili również do StS tylko do hotelu naprzeciwko tego w
      którym byli rok wcześniej.Mają pilaki parę wpadek , ale za nieduże pieniądze
      oferują generalnie dobrej klasy hotele.Jeżeli takie tam drobne numery które
      robią komuś nie przeszkadzają to Polecam.
    • Gość: Bydgoszczanin Adres internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 23:49
      Oto adres dla osoby która o niego prosiła: www.martintour.turystyka.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka