Dodaj do ulubionych

Matuszek - autokarem do Barcelony

IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 21:28
co wiecie o tym biurze, czego jest dużo tańsze niż inni przewoźnicy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: marcia Re: Matuszek - autokarem do Barcelony IP: *.u.mcnet.pl 22.07.02, 07:53
      Nie wiem, dlaczego jest tańsze. Może dlatego, że można wykupić sam przejazd prz
      okazji przejazdu ludzi, którzy mają wykupione wczasy. Biuro nie organizuje
      samych przejazdów liniowych więc nie traci kasy na pustych miejscach.
      Ja jadę z nimi dokładnie za miesiąc do Tossy.
      Koleżanka z pracy jechała z nimi dwa lata temu do Lloret i wszystko było ok.
      Pozdrawiam
      marcia
      • Gość: Kasia Re: Matuszek - autokarem do Barcelony - do Marci!! IP: *.lubin.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 08:20
        Ja chcialam z nimi jechac wlasnie za miesiac dokladnie do Tossy i podobno nie
        ma miejsc ;( ..czy mieszkasz moze w poblizu jakiegos ich biura? bo ja pytalam
        przez biuro agnecyjne i to oni mnie poinformowali ze miejsc nie ma juz.. a tak
        bardzo mi sie marzyla Tossa.. ahh.. gdzie to organizowalas?
        • Gość: Marcia Re: Matuszek - autokarem do Barcelony - do Marci! IP: *.u.mcnet.pl 23.07.02, 11:47
          Ja załatwiałam wszystko w marcu.
          Przejazd z Matuszkiem, pobyt z Neckermannem. (zależalo mi na 10 dniach na
          miejscu, a Matuszek oferuje tylko 7 lub 14).

Wczoraj dopłaciłam całość i wiem, że są jeszcze miejsca na przejazd do Tossy
          22.08 (mój termin).
          Mieszkam w Warszawie i mają tu biuro.
          Może warto zadzwonić do centrali w Knurowie, albo rezerwować przez internet.

A Tossą też jestem oczarowana i nie mogę sie doczekać.
          Pozdrawiam
          Marcia
      • el_gato Re: Matuszek - autokarem do Barcelony 17.08.02, 19:37
        Cały ich bajer polega na tym, że nie mają pozwoleń na liniówki i kręcą wałki
        na eurolistach i zezwoleniach, ale Ty jesteś klient płacisz więc wymagasz(wiem
        coś o tym jestem pilotem). Pojazdy te, które widziałem mają różne, więc lepiej
        upewnij się, że nie jedziesz 15 letnią Karosą.
        • Gość: mafro Re: Matuszek - autokarem do Barcelony IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 23.08.02, 15:37
          Dzięki za informacje. Ostatecznie wybrałem Orbis i też shit. Oto właśnie Polska.
          Jeśli interesują kogoś szczegóły to zapraszam na główną stronę forum bo tam
          zamiesciłem wypowiedź żeby więcej osób mogło przeczytać.
    • Gość: Aga_B Re: Matuszek - autokarem do Barcelony IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 15:26
      cze, w jakiej cenie oferuja bilety?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka