Dodaj do ulubionych

lloret z BIUREM FUN CLUB itp....

IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 05.07.05, 12:43
witam
chciabym przestrzec wszystkich przed wyjazdem do lloret de mar z biurem fun
club.To co mozna z nim przezyc to horror i mega stresy(ich oferte posiada
rozniz OSKAR,TRIADA).Otoz Fun CLUB JEST organizatorem a pozostale biura
posrednikami!!!.Hotele to DRAMAT PRZEZ DUUUUUZE D!!!!!Foldery i foto pochodza
chyba z przed 5lat!!!wszedzie brud!!!klima nie dziala,znajomi z innych hoteli
nie moga odwiedzac ciebie!!!!nie mozna wnosic napoi itp!widok zamiast na
ulice czy moze masz na smietnik!!!!!!PRZESTRZEAM!!!JA TYLKO STRACIEM NERWY
DZEKI FUN CLUBOWI I SUPER REZYDENTCE Z TEGO BIURA!!!WSZYSTKO TO DNO!!!
PRZESTRZEGAM!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: magdzia Re: lloret z BIUREM FUN CLUB itp.... IP: *.rzeszow.mm.pl 27.07.05, 10:36
      a mozesz napisac w jakim hotelu byles??i czy kupowales bezposrednio u nich??czy
      u ajkiegos posrednika.ja tez sie na nich nacielam,a jak pytam w innych biurach
      czy glownym organizatorem nie jest czasem fun club to nie chca odpowiadac!!
      zenada!!!!!!!!
    • Gość: bromba Re: lloret z BIUREM FUN CLUB itp.... IP: *.chello.pl 27.07.05, 14:53
      biura tego typu kuszą ludzi podejrzanie niskimi cenami. Zwykle są to te same
      miejscowości (Lloret albo Blanes w Hiszpanii, Paralia w Grecji). Zwykle łapią
      sie na to studenci. Te biura wiedzą, że starsi by sie nie dali tak robić w
      bambuko, dlatego od razu kierują ta oferte do studentów. Wiedzą, że tacy beda
      pić i się bawić i nie będa protestować.
    • gale Re: lloret z BIUREM FUN CLUB itp.... 27.07.05, 22:44
      Moment, a czego sie spodziewales po biurze, ktore oferuje Hiszpanie za 1000 zl?!
      Mial byc Savoy? Biusciasta brunetka i lody co rano w lozku hotelowym? Jumbo jet
      bezposrednio do Blanes?

Sorry ale ten post jest smieszny. Jesli decydujesz sie na mielonego za 90
      groszy, to nie oczekuj, ze to bedzie mielona poledwica. Raczej oczekuj smazonej
      bulki tartej. Proste, jasne i oczywiste. Wiekszosci kupujacych to pasuje bo jada
      do Blanes w Hiszpanii czy Paralii w Grecji wylacznie po to, zeby uprawiac seks i
      spozywac alkohol - taki model rozrywki.
      • fabbi Re: lloret z BIUREM FUN CLUB itp.... 28.07.05, 12:17
        Znowu posty prosto z biura funclub i probowanie wciskania nam logiki z cylku -
        zaplaciles 1000pln to co masz pretensje. Daj spokoj wciskasz to na kazdym
        forum - Chorwacji, Grecji, Hiszpanii. Co roku to samo. Jezeli decyduecie sie na
        robienie syfu to nie przedstawiajcie tego jako luxusowych wypraw. Bylem z wami
        w zeszlym roku w Lloret de Mar i moge sie zalozyc ze niewiele sie zmienilo. W
        biurze przekonywano mnie ze hotel Blanca Aurora to lux, na miejscu zobaczylem
        syfiasty internat, ze smierdzacym bajorkiem zamiast basenu. A jak zlozylem
        reklamacje to dostalem znizke na wyjazd z Funclubem - hahahaha:) Ludzie
        przegladajcie posty z zeszlego roku - ci kanciarze robia co roku to samo!
        • gale Re: lloret z BIUREM FUN CLUB itp.... 29.07.05, 20:48
          > Znowu posty prosto z biura funclub

ROTFL :D
          Nie komentuje :)

> Bylem z wami
          > w zeszlym roku w Lloret de Mar

Z nami? Z moja Zona i ze mna? Bylismy w Lloret jakies 40 sekund, kiedy pociag
          zatrzymal sie tam na stacji. Tez byles w tym pociagu? :D

> A jak zlozylem
          > reklamacje to dostalem znizke na wyjazd z Funclubem

Przyjales taka rekompensate? To firma, ktora Cie tam wyslala ma temat zamkniety.
          Nie przyjales? To lepiej dla Ciebie - wystarczy zglosic sie do
          www.federacja-konsumentow.org.pl, tam uzyskasz pomoc.
        • asik12 Re: lloret z BIUREM FUN CLUB itp.... 03.08.05, 09:08
          Hahaha!!! Blanca Aurora to lux???? Przecież to hotel który ma tylko 1 gwiazdkę!
          Jak mogłeś uwierzyć że to lux? Wybacz, ale to naiwne że jedziesz do hotelu
          który ma 1 gwiazdkę a wierzysz że będzie luksusowo. Ja byłam w tym roku z tym
          biurem w hotelu Angelbell Park - 3 gwiazdki. Fakt - luksusów również nie było,
          ale syfu też nie. Klima działała, codziennie sprzątane, świeże ręczniki, a
          widok z balkonu na sąsiedni hotel, czego rezultatem były znajomości zawierane
          przez balkon. Jedynie jedzenie pozostawało wiele do życzenia, ale głodna nie
          chodziłam. Również droga do Hiszpanii była koszmarna, zrobiliśmy ponad 400 km
          więcej i pilotka mieszała z hotelami, ale wszystko dobrze się skończyło, a
          wszyscy Ci, którzy mieli być w hotelu Blanca Aurora byli zakwaterowani w hotelu
          Clipper - 2 gwiazdki. Jeśli ktoś się wybiera do Lloret de Mar, niech nie
          oczekuje luksusów. Tam się jedzie po to żeby się zabawić, po prostu. Dużo
          dyskotek, barów, alkohol taniutki, więc trudno nie spróbować hiszpańskiego
          winka. Przy okazji można sobie zrobić parę fajnych wycieczek i pozwiedzać co
          się da (Barcelona, Tossa, Figueres, Girona, Montserrat). A co do standardu
          hoteli to Hiszpania i tak wychodzi dużo lepiej niż np. Tunezja. Pozdrawiam i
          życzę wszystkim zestresowanym miłego urlopu.
    • Gość: Megii Re: lloret z BIUREM FUN CLUB itp.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 17:00
      Ja byłam z Oskarem w Lloret.I wcale żle nie wspominam.Fakt luksusów nie było
      ale ja tam nie pojechalam zeby siedzieć w klimatyzowanym pokoju z dostawa
      żarcia pod nos.Zakwaterownie miało być w Blanca Aurora ale mieszkaliśmy w Mass.
      Mały ale świetny hotelik przy drodze na plaże:)Do Blanki chodziliśmy na basen i
      stołowke,basen był zawsze czysty i nigdy nie widziałam smieci przed
      hotelem.Bawiłam się świetnie i mile wspomonam wyjazd:))Chyba od tego czasu aż
      tak bardzo się nie zmieniło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka