Gość: ASIA IP: 213.17.149.* 18.07.05, 12:21 BYL KTOS W HOTELU RIOMAR W EL ARENAL ZE SCAN HOLIDAY? JAKIE WARUNKI?JEDZENIE DOBRE???CZY MOZNA CHODZIC DO INNEGO HOTELU NA BASEN??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pitus Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:07 kiedy lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: 213.17.149.* 18.07.05, 15:21 10 sierpien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coach Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: 195.205.152.* 20.07.05, 15:56 Też wylatuję z siostrą 10 sierpnia na tydzień do hotelu Riomar i jestem bardzo ciekawa, czy warunki są tam wyjątkowo spartańskie, czy też da się jakoś przeżyć. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że 1 * do niczego specjalnego nie zobowiązuje, ale może ktoś był i napisałby o tym, czy jest czysto w pokojach i jak wygląda wyżywienie? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.05, 18:56 ooo ja tez tam jade 10 sierpnia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L.aura Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:12 przechodzilam obok tego hotelu. Nie oczekuj niczego dobrego po tym 'hotelu'. wokol brud i syf. niby to zaraz przy plazy, ale pod oknem z jednej strony ulica z przepelnionymi smietnikami a z drugiej promenada- z ktorej smierdzi fastfoodami i jest glosno i tloczno. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 12:59 nie oczekuje jak bym oczekiwala to bym za hotel zaplacila wiecej ja tam jade polezec na plazy a nie w pokoju wiec mi wszystko jedno co jest w okol, rownie doobrze moglabym pod namiot jechac Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR 26.07.05, 09:53 mozesz napisac skad lecisz i jakie koszty?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.echostar.pl 26.07.05, 18:35 lece z poznania 10.08 wylot o 15.50 koszt 1453 bodajze za pokoj z balkonem kibelkiem + sniadania+ obiadokolacje hotel 1 gwiazdka a le bede tam tylko wracac sie przespac i robic na imprezy reszta na plazy i w wklubach hotel niestety bez basenu ale co za problem isc sobie wieczorkiem na inny basen pozdrawiam ps.to chyba najtansza opcja wycieckzi na majorke w polsce Odpowiedz Link Zgłoś