Dodaj do ulubionych

MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR

IP: 213.17.149.* 18.07.05, 12:21
BYL KTOS W HOTELU RIOMAR W EL ARENAL ZE SCAN HOLIDAY?
JAKIE WARUNKI?JEDZENIE DOBRE???CZY MOZNA CHODZIC DO INNEGO HOTELU NA BASEN???
Obserwuj wątek
    • Gość: pitus Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:07
      kiedy lecisz?
      • Gość: asia Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: 213.17.149.* 18.07.05, 15:21
        10 sierpien
        • Gość: coach Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: 195.205.152.* 20.07.05, 15:56
          Też wylatuję z siostrą 10 sierpnia na tydzień do hotelu Riomar i jestem bardzo
          ciekawa, czy warunki są tam wyjątkowo spartańskie, czy też da się jakoś
          przeżyć. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że 1 * do niczego specjalnego nie
          zobowiązuje, ale może ktoś był i napisałby o tym, czy jest czysto w pokojach i
          jak wygląda wyżywienie?
          Z góry dziękuję :)
          • Gość: paula Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.05, 18:56
            ooo ja tez tam jade 10 sierpnia:D
          • Gość: L.aura Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:12
            przechodzilam obok tego hotelu. Nie oczekuj niczego dobrego po tym 'hotelu'.
            wokol brud i syf. niby to zaraz przy plazy, ale pod oknem z jednej strony ulica
            z przepelnionymi smietnikami a z drugiej promenada- z ktorej smierdzi
            fastfoodami i jest glosno i tloczno.
            pozdr.
            • Gość: paula Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.acn.waw.pl 23.07.05, 12:59
              nie oczekuje jak bym oczekiwala to bym za hotel zaplacila wiecej ja tam jade
              polezec na plazy a nie w pokoju wiec mi wszystko jedno co jest w okol, rownie
              doobrze moglabym pod namiot jechac
              • gawliki Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR 26.07.05, 09:53
                mozesz napisac skad lecisz i jakie koszty?dzieki
                • Gość: asia Re: MAJORKA - EL ARENAL - RIOMAR IP: *.echostar.pl 26.07.05, 18:35
                  lece z poznania 10.08 wylot o 15.50 koszt 1453 bodajze za pokoj z balkonem
                  kibelkiem + sniadania+ obiadokolacje hotel 1 gwiazdka a le bede tam tylko
                  wracac sie przespac i robic na imprezy reszta na plazy i w wklubach
                  hotel niestety bez basenu ale co za problem isc sobie wieczorkiem na inny basen
                  pozdrawiam
                  ps.to chyba najtansza opcja wycieckzi na majorke w polsce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka