marevi 19.03.06, 18:06 W załączeniu kilka zdjęć z pobytu na tej pięknej wyspie: galeria.turystyka.pl/thumbnails.php?album=21 oraz link do informacji: rajzefiber.pl/viewforum.php?f=450 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g_shark Re: Majorka 19.03.06, 21:42 Dla porównania: www.album.com.pl/album.php?id=2398 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freestyler Re: Majorka IP: *.bulldogdsl.com 19.03.06, 22:50 kolega g shark zdecydowanie wygral lecz powiem ze jeszcze barkuje tam zdjec. Mieszkalem tam 7 lat na tej wyspie bardzo wysokie punkty ma u mnie Sa Calobra brakuje np Deia Soller Puqpuniet itp pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betingo Re: Majorka IP: *.Red-83-55-60.dynamicIP.rima-tde.net 20.03.06, 19:53 No calkiem niezle ale malo. Freestyler nasze razem wziete musieliby ogladac pare dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: Majorka 20.03.06, 19:56 Gość portalu: betingo napisał(a): > No calkiem niezle ale malo. Zastosowałem selekcję. >Freestyler nasze razem wziete musieliby ogladac pare dni :) Zazdroszczę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: Majorka 20.03.06, 19:54 Gość portalu: freestyler napisał(a): > kolega g shark zdecydowanie wygral Nie o rywalizację tu chodzi, lecz zareklamowanie miejsc, które warto zobaczyć :-) > lecz powiem ze jeszcze brakuje tam zdjec. Mieszkalem tam 7 lat na tej wyspie A ja niestety tylko 7 dni. > bardzo wysokie punkty ma u mnie Sa Calobra brakuje np Deia Jest 11 zdjęć z Deia >Soller Jest 1 widoczek na Soller. Puqpuniet Nawet nie wiem, gdzie to jest. >itp No cóż, miałem tylko 7 dni... >pozdrawiam ! Ja rownież. Odpowiedz Link Zgłoś
rumpelstiltskin Re: Majorka 21.03.06, 10:16 g_shark napisał: > Nie o rywalizację tu chodzi, lecz zareklamowanie miejsc, które warto zobaczyć : > -) Może opublikujesz swoje zdjęcia u mnie? ... akceptowalny format max 1024*1024 512 KB :) galeria.turystyka.pl/index.php instrukcja: rajzefiber.pl/viewtopic.php?t=57 Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: Majorka 22.03.06, 20:03 rumpelstiltskin napisał: > Może opublikujesz swoje zdjęcia u mnie? Może jak znajdę trochę więcej czasu. Dziękuję za zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś