Dodaj do ulubionych

Still Horitzo na Majorce

03.07.06, 09:32
Czy ktoś kiedyś był w tym hotelu? Proszę o Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • akodz Re: Still Horitzo na Majorce 08.07.06, 11:02
      Byłem w Horitzo we wrześniu dwa lata temu. W zasadzie to hostal, nie hotel, tak
      jest w każdym razie opisywany w katalogu Scan H. Na swoje trzy gwaizdki (to
      maksymalna ocena, jaką może dostać obiekt w randze hostalu) zasługuje w pełni.
      Standard pokoi całkiem OK, nie są zbyt duże, ale czyste, jest indywidualnie
      sterowana klimatyzacja, TV, w łazience suszarka do włosów... Nie wiem, co o
      pokojach więcej napisać :-).
      Obiekt położony jest bezpośrednio przy plaży, od której dzieli go wąska
      promenada, obok (o ile dobrze pamiętam) hotelu "C'an Picafort" i kilkadziesiąt
      metrów od "Nordeste Playa", występujących w ofertach Neckermanna. "Horitzo" nie
      ma własnego basenu, ale przy jego lokalizacji to chyba nie problem. Na dachu
      jest taras z leżakami do opalania, zwykle raczej nikogo tam nie widziałem.
      Jedzonko całkiem niezłe, nie narzekałem ani na bufet śniadaniowy, ani na kolacje.
      Jeden ważny szczegół - jeśli ktoś chce wykupić tam wakacje, niech dopłaci do
      pokoju z widokiem na morze. Unika się w ten sposób możliwości otrzymania
      kiepskiego pokoju z widokiem na sąsiedni budynek (hotel składa się z dwóch
      budynków, połączonych ze sobą i położonych w odległości paru metrów). Widok z
      twojego balkonu na balkon sąsiada, położony trzy metry dalej, nie jest chyba
      niczym przyjemnym :-). Nas to nie spotkało, ale zawsze lepiej brać to pod uwagę.
      W zasadzie trudno napisać tu coś więcej. Masz jeszcze jakieś pytania, to pisz.

Arek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka