Gość: dova IP: *.astral.lodz.pl 28.08.06, 22:35 m o Hotelu Maria Eugenia na Majorce? Proszę o informację, jeśli został gdzieś przeniesiony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mary Re: pytanie do Adminów/Adminek - co się stało z w IP: *.c241.petrotel.pl 29.08.06, 23:18 Witaj! Też szukałam tego wątku bo kilka dni tu nie zaglądałam a też będę w tym hotelu tylko od 10 września.Mam nadzieję że pogoda dopisze no i pewnie się spotkamy.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: pytanie do Adminów/Adminek - co się stało z w IP: *.astral.lodz.pl 29.08.06, 23:41 dowiedzialam sie, ze ten watek prawdopodobnie miał zostać przeniesiony na dwukropek, jednak go tam nie ma, wiec chyba znalazł się w koszu, bo to ponoc towarzyskie czy coś.. :( My będziemy tam od 03 do 17 , tez z Itaki Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn b.freland jak wpiszesz hotel M.E..do 'szukaj' to sie pojawia IP: 80.102.181.* 29.08.06, 23:51 jesli to ten sam ale na Hiszpania go nie widac ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Re: jak wpiszesz hotel M.E..do 'szukaj' to sie po IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 00:05 nie, to nie ten Na tamtym już ludzie zaczęli się konkretnie umawiać, może dlatego został skasowany, nie wiem. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: pytanie do Adminów/Adminek - co się stało z w 30.08.06, 00:47 o ten wątek chodzi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=678&w=46837190&a=46837190 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova Tak, o ten IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 10:32 Dziękuję za link. Dziwne, bo forum jest zamknięte i nie wiem czy wszyscy zainteresowani do niego trafią. Swoją drogą ciekawe dlaczego się tam znalazł, skoro tu jest chyba bardziej adekwatne miejsce dla niego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: Tak, o ten 30.08.06, 16:01 Gość portalu: dova napisał(a): > Dziękuję za link. Proszę bardzo. Znalazłam go w sekundę przy pomocy wyszukiwarki, co już wcześniej sugerował "af-bcn b.freland". Polecam ją na przyszłość! :) szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dova prawda IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 17:26 Moja wina, sprawdzałam w kilku wybranych forach zamiast zaznaczyć opcję "wszystkie". Co nie zmienia faktu, że dalej mnie dziwi to, dlaczego się tam znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a Re: prawda 30.08.06, 18:28 Nie mam pojęcia co się teraz dzieje z tymi forami turystycznymi. Mam nadzieję, że to jakoś uporządkują i jasno określą jakie forum jest od czego, bo wcześniej było to nie do końca jasne. Odpowiedz Link Zgłoś