Dodaj do ulubionych

pytanie do Adminów/Adminek - co się stało z wątkie

IP: *.astral.lodz.pl 28.08.06, 22:35
m o Hotelu Maria Eugenia na Majorce?
Proszę o informację, jeśli został gdzieś przeniesiony.
Obserwuj wątek
    • Gość: mary Re: pytanie do Adminów/Adminek - co się stało z w IP: *.c241.petrotel.pl 29.08.06, 23:18
      Witaj! Też szukałam tego wątku bo kilka dni tu nie zaglądałam a też będę w tym
      hotelu tylko od 10 września.Mam nadzieję że pogoda dopisze no i pewnie się
      spotkamy.Pozdrawiam:)
      • Gość: dova Re: pytanie do Adminów/Adminek - co się stało z w IP: *.astral.lodz.pl 29.08.06, 23:41
        dowiedzialam sie, ze ten watek prawdopodobnie miał zostać przeniesiony na
        dwukropek, jednak go tam nie ma, wiec chyba znalazł się w koszu, bo to ponoc
        towarzyskie czy coś.. :(
        My będziemy tam od 03 do 17 , tez z Itaki
        Pozdrawiam
        Iza
        • Gość: af-bcn b.freland jak wpiszesz hotel M.E..do 'szukaj' to sie pojawia IP: 80.102.181.* 29.08.06, 23:51
          jesli to ten sam
          ale na Hiszpania go nie widac
          ?!?
          • Gość: dova Re: jak wpiszesz hotel M.E..do 'szukaj' to sie po IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 00:05
            nie, to nie ten
            Na tamtym już ludzie zaczęli się konkretnie umawiać, może dlatego został
            skasowany, nie wiem. A szkoda.
    • z-o-s-i-a Re: pytanie do Adminów/Adminek - co się stało z w 30.08.06, 00:47
      o ten wątek chodzi?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=678&w=46837190&a=46837190
      • Gość: dova Tak, o ten IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 10:32
        Dziękuję za link. Dziwne, bo forum jest zamknięte i nie wiem czy wszyscy
        zainteresowani do niego trafią. Swoją drogą ciekawe dlaczego się tam znalazł,
        skoro tu jest chyba bardziej adekwatne miejsce dla niego.
        Pozdrawiam
        • z-o-s-i-a Re: Tak, o ten 30.08.06, 16:01
          Gość portalu: dova napisał(a):
          > Dziękuję za link.

Proszę bardzo. Znalazłam go w sekundę przy pomocy wyszukiwarki, co już
          wcześniej sugerował "af-bcn b.freland". Polecam ją na przyszłość! :)
          szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html
          • Gość: dova prawda IP: *.astral.lodz.pl 30.08.06, 17:26
            Moja wina, sprawdzałam w kilku wybranych forach zamiast zaznaczyć
            opcję "wszystkie". Co nie zmienia faktu, że dalej mnie dziwi to, dlaczego się
            tam znalazł.
            • z-o-s-i-a Re: prawda 30.08.06, 18:28
              Nie mam pojęcia co się teraz dzieje z tymi forami turystycznymi. Mam nadzieję,
              że to jakoś uporządkują i jasno określą jakie forum jest od czego, bo wcześniej
              było to nie do końca jasne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka