Gość: adam IP: 212.160.172.* 06.03.07, 08:36 Polećcie mi prosze jakis hostel lub b. tani hotel w centrum Barcelony. Taki gdzie sa rowniez pokoje jednoosobowe. Ile zaplace za dobe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagatka Re: Hostel w Barcelonie? 21.04.07, 10:17 mam pytanie, czy dysponujecie pokojem w którym zmieściłaby się fajna rodzina wielkości 2+1? planujemy tygodniowy pobyt w barcelonie w czerwcu lub lipcu. będęwdzieczna za odpowiedź, pozdrawiam agata Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka Re: Hostel w Barcelonie? 21.04.07, 10:25 zapomniałam, dodać, że dziecko nie jest małe,powiedziałabym, że to raczej młodzież - dziewczyna 13-letnia, więc nie płacze po nocach i pieluch już nie trzeba zmieniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreator krewetek Bierz to, co proponuje Agata IP: 87.223.247.* 21.04.07, 21:00 Za 30 euro jedynki w hostelach nie znajdziesz. Nie ma szans. Nawet poza sezonem zaczyna sie od 32. Wieloosobowy kolchoz z banda pijanych Angoli to 20-22 euro. O spaniu zapomnij. A jak bedziesz mial szczescie, to nie tylko na Angoli ale tez na karaluchy trafisz. Byc moze znalazlbys cos porownywalnego w podobnych ofertach od tubylcow, ale sprawa komunikacji nie jest bez znaczenia. Tylko dopytaj sie o ewentualne koszty ekstra typu kaucja, sprzatanie itp. Pozdrawiam z miasta, gdzie zawsze swieci slonce i zawsze czuc szambo na ulicach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Bierz to, co proponuje Agata IP: *.aster.pl 22.04.07, 17:36 Jesienia zeszłego roku znalazłem jedynkę w centrum (Las Ramblas) za 25 euro (łazienka na korytarzu). Standard bardzo skromny, ale czysto i miło. Nazwa: Pension Picasso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreator krewetek Re: Bierz to, co proponuje Agata IP: *.Red-81-34-234.dynamicIP.rima-tde.net 22.04.07, 21:00 Oooo, to miales wielkie szczescie. Szukales z Polski, czy juz bedac na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś