Dodaj do ulubionych

Hostel w Barcelonie?

IP: 212.160.172.* 06.03.07, 08:36
Polećcie mi prosze jakis hostel lub b. tani hotel w centrum Barcelony. Taki
gdzie sa rowniez pokoje jednoosobowe. Ile zaplace za dobe?
Obserwuj wątek
    • gagatka Re: Hostel w Barcelonie? 21.04.07, 10:17
      mam pytanie, czy dysponujecie pokojem w którym zmieściłaby się fajna rodzina
      wielkości 2+1? planujemy tygodniowy pobyt w barcelonie w czerwcu lub lipcu.
      będęwdzieczna za odpowiedź, pozdrawiam
      agata
      • gagatka Re: Hostel w Barcelonie? 21.04.07, 10:25
        zapomniałam, dodać, że dziecko nie jest małe,powiedziałabym, że to raczej
        młodzież - dziewczyna 13-letnia, więc nie płacze po nocach i pieluch już nie
        trzeba zmieniać :)
    • Gość: kreator krewetek Bierz to, co proponuje Agata IP: 87.223.247.* 21.04.07, 21:00
      Za 30 euro jedynki w hostelach nie znajdziesz. Nie ma szans. Nawet poza sezonem
      zaczyna sie od 32. Wieloosobowy kolchoz z banda pijanych Angoli to 20-22 euro.
      O spaniu zapomnij. A jak bedziesz mial szczescie, to nie tylko na Angoli ale
      tez na karaluchy trafisz. Byc moze znalazlbys cos porownywalnego w podobnych
      ofertach od tubylcow, ale sprawa komunikacji nie jest bez znaczenia. Tylko
      dopytaj sie o ewentualne koszty ekstra typu kaucja, sprzatanie itp.

Pozdrawiam z miasta, gdzie zawsze swieci slonce i zawsze czuc szambo na
      ulicach :)
      • Gość: m Re: Bierz to, co proponuje Agata IP: *.aster.pl 22.04.07, 17:36
        Jesienia zeszłego roku znalazłem jedynkę w centrum (Las Ramblas) za 25 euro
        (łazienka na korytarzu). Standard bardzo skromny, ale czysto i miło. Nazwa:
        Pension Picasso.
        • Gość: kreator krewetek Re: Bierz to, co proponuje Agata IP: *.Red-81-34-234.dynamicIP.rima-tde.net 22.04.07, 21:00
          Oooo, to miales wielkie szczescie. Szukales z Polski, czy juz bedac na miejscu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka