Dodaj do ulubionych

Gdzie na majorkę ???

IP: 213.25.120.* 24.03.07, 09:31
Chcę jechac z żona na majorke. Wiem że wschodnia czesc jest spokojniejsza.
Jakie miasto i hotel polecacie na wschodnim wybrzeżu ???? Prosze o pomoc!
Obserwuj wątek
    • adelajda_bosa Re: Gdzie na majorkę ??? 26.03.07, 23:20
      Najspokojniej masz na południowym zachodzie - Camp de Mar, Port Andratx albo
      San Telmo. Warto też pojechać na wschodnie wybrzeże do małych i cichych
      miejscowości, np. Cala Figuera czy Costa de los Pinos (tylko 1 hotel).
      Byłam w Eurotelu Punta Rotja - bajka.
      Opis jest na stronie www.tuitam.pl/index.php?k=1&hotel_id=1984
    • Gość: Hintaa Re: Gdzie na majorkę ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:26
      Może jeszcze się ktos wypowie. Bede wdzieczna !
      • Gość: ddb2 Re: Gdzie na majorkę ??? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.07, 14:53
        Bylam w Alkudii, w Zat.Alkudyjskiej. Swietny iberostar na brzegu morza, piekna,
        kilkukilometrowa, biala plaza. Morze bardzo daleko plytkie, dno piaszczyste.
        Dokola tetnilo zycie, ale nie bylo za glosno. Urlop wspominam jako jeden z
        najlepszych. Na Majorce potrzebowalam szerokiego, piaszczystego otwarcia na
        morze, dlatego zrezygnowalam z pierwotnego zamyslu, aby jechac na wsch.
        wybrzeze, gdzie, co prawda, jest bajkowo, ale skaliscie, plaze sa malutkie, z
        marnym piaskiem, a dostep do otwartego morza zasloniety skalami. Poza tym co
        robic wieczorami?
        • Gość: Hintaa Re: Gdzie na majorkę ??? IP: 213.25.120.* 30.03.07, 18:57
          a co to jest iberostar ?
          • Gość: ddb2 Re: Gdzie na majorkę ??? IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 16:47
            Neckermann ma w swojej ofercie takie dobre, wypasione, pewne hotele - siec
            iberostarow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka