Gość: maryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 23:36 Co myślicie o tej miejscowosci ,co tam jest ,co jest w pobliżu..czy polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pedro Re: Benidorm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:16 benidorm to ulubione miasto anglikow,czasami w sezonie czlowiek czuje sie jak w anglii:/ a za anglikami ciagna chinczycy i pelno straganow,knajpek u chinczykow,ale za to u nich tanio...benidorm to takze wysokie budownicto co czyni go bardzo rozpoznawalnym na wybrzerzxu...pozatym generalnie jest ok,zadbane plaze,pelno atrakcji typu miasteczko wodne parki rozrywki,swiat wodnych zwierzati nie tylko[mundomar]mozna zobaczyc pokazy z delfinamii,itd...ja akurat mieszkalem w calpe [bardziej kameralnie i spokojniej] ale benidorm tez jest ok...tu masz link to strony z kamerkami na costa blanca min z benidormu webcam.comunitatvalenciana.com/webcambenidorm-benidorm1.htm? id_camara=63 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: Benidorm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 11:20 Dzieki:)info sie przyda.Właściwe takie Benidorm jest dobre na baze wypadową- wieczorem można poszalec a w dzien ruszyc zwiedzac"tradycyjna" Hiszpanie.Nie ukrywam że moje podróże maja na celu przedwszytkim zapoznanie sie z tubylcami. W Benidorm mieszka mój holenderski znajomy ,którego obiecałam odwiedzic.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś