Dodaj do ulubionych

Hostele w Barcelonie

IP: 81.219.233.* 07.05.07, 21:18
Witam,
Szukam sprawdzonego hostelu w Barcelonie. Takiego, gdzie byliscie,
widzieliscie etc. Jesli chodzi o cene to do 20 euro. Szukam naprawde czegos
sprawdzonego poniewaz slyszalam wiele niepochlebnych opinii na temat hosteli
w Barcelonie.
Dzieki
Emilia
Obserwuj wątek
    • Gość: pedro Re: Hostele w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 23:48
      za 20 euro to raczej pochlebnej opini nie znajdziesz...no ale cuda sie
      zdarzaja;)
      • Gość: Emilia Re: Hostele w Barcelonie IP: 81.219.233.* 08.05.07, 06:49
        Czesc
        Ale ja mowie o pokojach 6cio osobowych czy 8mio. Myslisz ze nic za 20 euro sie
        nie znajdzie?
        • Gość: pedro Re: Hostele w Barcelonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:53
          a to moze w taki sposob znajdziesz..nie wiem,w kazdym razie z najtanszych
          2jek,to mysle tylko powyzej 30eu gdzies na opłotkach barcelony, a bezpiecznie
          jest miec przynajmniej 50euro na 2os nocleg ...
    • Gość: Leppiej Re: Hostele w Barcelonie IP: *.ija.csic.es 08.05.07, 12:03
      Hello BCN Backpackers Hostel (20 EUR ze sniadaniem)
      Edelweiss Hostel (22 EUR bez sniadania)

Hello BCN jest dobrze polozony, ale z tego wzgledu moga byc klopoty z miejscem.
      Edelweiss z kolei lezy na zadupiu (komunikacja z centrum dobra), ale dzieki
      temu powinien byc pusty.

Oba czyste i przyjazne. O trzecim, z ktorego korzystalem, chce jak najszybciej
      zapomniec.
    • Gość: PaniMani Re: Hostele w Barcelonie IP: *.pool85-50-205.dynamic.orange.es 08.05.07, 15:11
      Polecalabym Ci raczej miejsce w apartamencie. Jest ich sporo w miescie i
      przewaznie o wiekszym standardzie niz hostele... Do tego mozna korzystac z
      kuchni, nie trzeba brac ze soba spiwora i jest po domowemu :) Bez bandy
      wrzeszczacych ludzi dookola.
      Mam pare namiarow na apartamenty. Jesli chcesz napisz na kiedy potrzebujesz
      noclegu i moge sie poorientowac...
      Pozdrawiam!
      • bernadeta79 Re: Hostele w Barcelonie 09.05.07, 10:18
        Szukam noclegu w Barcelonie od 7 do 9 sierpnia dla 6 osób. Może mógłbyś mi
        pomóc?? Nie muszą to być jakies super apartamenty w koncu to tylko 2 noce.
        Prosze o info na e-mail
        bernadeta79@gazeta.pl
      • Gość: Emilia Re: Hostele w Barcelonie do Pani Mani IP: 81.219.233.* 09.05.07, 21:01
        Czesc
        Rzeczywiscie moze to i dobry pomysl z tym apartamentem. Wszystko oczywiscie
        zalezy od ceny i usytuowania..Jesli mozesz to prosze przeslij mi emaila z info
        na emiliazi@poczta.onet.pl
        Dzieki
        Emilia
    • anamag Re: Hostele w Barcelonie 09.05.07, 22:07
      Stanowczo ODRADZAM hostel przy ul. Hospital! Mysle, ze lepiej wynajac pokój u
      osób, które oglaszja sie na forum, np. u Blazeja, masz dla siebie lazienke,
      dostep do kuchni i zadnych obcych ludzi w pokoju.
      • erina1 Re: Hostele w Barcelonie 10.05.07, 19:38
        Witam jestem zainteresowana apartamentem w terminie 17-09-2007 do 24-09-2007 więc jeżeli masz sprawdzone adresy z przystępnymi cenami to prosze na maila erina1@o2.pl acha..zapomniałam napisać ilość ludzików tzn 2 osoby pozdrawiam:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka