Dodaj do ulubionych

Wynajęcie auta - Madryt

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.05.07, 20:20
Chcemy we dwie wynając w Madrycie auto na 12-13 dni i pozwiedzać Hiszpanię.
Czy możecie polecić nam jakąś sprawdzoną przez Was wypożyczalnię z dobrymi
cenami?
Zalezy nam m.in. na podstawieniu auta pod wskazany aadres, a optymalnie
byłoby, gdyby firma za dopłatą oferowała również nawigajcę.
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Wynajęcie auta - Madryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.07, 00:28
      ja lece we wtorek do Hiszpanii,do Malagi, wynajmowałam przez internet w
      www.traveljigsaw.pl/, na razie wszystko gra, a jak będzie na miejscu
      będę mogła powiedzieć po powrocie pod koniec czerwca.Firma zktórej mamy odebrać
      samochód to Centauro, widziałam na gdzieś na forum,że ludzie korzystają z tej
      firmy i nie trafiłam na jakieś złe opinie. Na początku płaci się zaliczkę ( w
      naszym przypadku to było ok 250 zł) a resztę na ok. miesiąc przed wyjazdem.
      • Gość: ania Re: Wynajęcie auta - Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:06
        Polecam www.barcelonarentauto.de lub tel 22-389-64-47
        • Gość: janusz Re: Wynajęcie auta - Madryt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 00:15
          Mam ten sam problem. Tylko chcialbym zapytać ile to tanio, za 14 dni za Opla Corse?
          • slav10 Re: Wynajęcie auta - Madryt 11.06.07, 14:53
            Ja próbowałem z Avisa. Za 7 dni VW Polo 162 euro, ze zniżkami taniej -
            generalnie cena za 7 i 5 dni jest taka sama. Za usługi typu dostarczenie auta
            płaci się dodatkowo.
            Pzdr.
          • Gość: aga Re: Wynajęcie auta - Madryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.07, 02:15
            Za 17 dni samochód typu renault clio zapłaciłam ok 1380 zł, ale rezerwowałam na
            początku lutego na czerwiec.
            www.traveljigsaw.pl/.
      • Gość: aga Re: Wynajęcie auta - Madryt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.07, 02:08
        wróciłam, z samochodem było wszystko OK. Czekał podstawiony na lotnisku
        zatankowany - za pełen bak trzeba było zapłacić kartą dostałyśmy kluczyki i
        papiery i w drogę, bez żadnych zbędnych formalności. Rezerwowałam samochód typu
        renault clio dostałam hiunday getz( w sumie gabarytowo podobny ) nówka (
        przebieg 9.000 km, hamulce (szczególnie ręczny)jak żylety, co się okazało
        istotne bo dużo jeździłyśmy po górach, żadnych sensacji. Zwrot też zajął nam ok
        10 min. Przyszła pani obejrzała samochód odebrała kluczyki i tyle, bez tony
        papierów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka