Dodaj do ulubionych

THB Gran Playa Majorka

IP: 195.177.212.* 09.07.07, 15:52
Kochani uprzejma prosba o informacje na temat hotelu THB Gran Playa. Bede
rowniez wdzieczna za informacje na temat plazy jak znajduje sie opodal ww
hotelu i okolicy...
Z gory dziekuje,
Lonia
Obserwuj wątek
    • mamaigora1 Re: THB Gran Playa Majorka 10.07.07, 08:45
      napisz jaka to miejsowośc lub ewentualnie rejon Majorki :)
      Po nazwie hotelu to tak trudno cos powiedziec bo w każdej miejscowości
      wypoczynkowej jest ich bardzo wiele :)
      • Gość: Lonia Re: THB Gran Playa Majorka IP: 195.177.212.* 10.07.07, 08:59
        Hotel znajduje sie w Can Picafort...;)
        • mamaigora1 Can Picafort mówisz i ... masz :) 10.07.07, 13:05
          Ha... ja wróciłam własnie z Can Picafort, z innego hotelu, więc pewnie z innym
          biurem, ale wrażeniami służe :)
          Plaża w strone Alcudii długa i zachęcająca do długich spacerów (choc tloczna
          chyba sporo bardziej niz w Polsce - na całej prawie swej długości -
          przynajmniej tam dokąd doszlismy), a w strone Son Bufallo (czy jak mu tam) jest
          ściezka rowerowa wzdłuz nadmorskiej promenady, plaża w tamta stronę w pewnym
          momencie przechodzi w skaliste obszary i nie pochodzisz (przynajmniej do tego
          punktu do którego my doszliśmy) - za to jest to super miejsce do nurkowania,
          podwodne żyjatka do podziwniania :) tylko maske trzeba mieć...

Cos jeszcze chcesz wiedzieć?
          Kiedy lecisz?
          • Gość: Lonia Re: Can Picafort mówisz i ... masz :) IP: *.chello.pl 10.07.07, 18:07
            Lecimy w pszyszly tydzien...;)
            Czy wieczory sa chlodne? Bo nie wiem czy mam brac bluzy itp. ...
            No i czy ten upal w ciagu dnia jest dosc znosny...

Z gory dziekuje,
            Lonia
            • mamaigora1 Re: Can Picafort mówisz i ... masz :) 11.07.07, 07:29
              jak masz ochote to wejdź w link Igor blox, wkleiłam pare zdjęc z wczasów i
              troszke opisałam nasze wrażenia.

A wieczory były upalne, chyba , że wieje wtedy jakas koszula cienka z długim
              rekawem sie przyda, ale ogólnie w hotelu bez klimy w nocy wytrzymac trudno...

Upaly dzienne najlepiej znosi się...nad morzem, wejście w tzw. interior wyspy
              to żar z nieba, mimo, że temperatura w cieniu to z reguły standardowe 30
              stopni. Majorka to taka fajna wyspa na której temapratura w okresie letnim z
              reguły nie przekracza 35 stopni (na razie), więc na szczęście nie ma mowy o
              greckim czy włoskim żarze z nieba.

A tak w ogóle to północ wyspy (czyli Can Picafort (no może taki delikatny
              północny-wschód) jest podobno ciut 'chłodniejszy' niz południe, czyli kurorty
              typu Palma, El Arenal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka