Dodaj do ulubionych

Costa Brava- rejs statkiem Neptun - nie polecam!!!

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.08.07, 14:59
Obserwuj wątek
    • Gość: 1234 Re: Costa Brava- rejs statkiem Neptun - nie polec IP: *.Red-81-39-5.dynamicIP.rima-tde.net 10.08.07, 09:34
      dlaczego? co bylo nie tak?
      • Gość: neolech Re: Costa Brava- rejs statkiem Neptun - nie polec IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.08.07, 18:48
        Witam,
        Mieszkałem w Santa S. bilet kosztował 30 euro - rejs statkiem do Loret de mar,
        tam rejs statkiem neptun i potem powrót do Santa S. Rejs statkiem do Loret był
        ok. Natomiast rejs Neptunem całkowita porażka. Najpierw jedzie się na pokładzie
        i dopiero potem schodzi się pod pokład na dwie tury. Wyobraż sobie że siada się
        na ławeczce wysokości 30 cm a okna na podwodny świat zjadją się od podłogi do ok
        30 cm więc trzeba się bardzo ostro schylać żeby coś zobaczyć. Rybek było bardzo
        mało a do tego strasznie porysowane szyby. Bardzo nie wygodnie i mało można
        zobaczyć prawie nic. Lepiej zapłać mi tą kasę a ja pokaże Ci piękne rybki w
        jakimś sklepie zoologicznym. A tak poważnie to polecam Akwarium w Barcelonie
        przy porcie z rekinami.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka