Gość: Gosia IP: *.min-pan.krakow.pl 28.08.07, 10:41 Proszę o opinię w sprawie hotelu Copacabana w Lloret de Mar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwd Re: Hotel Copacabana 19.09.07, 21:03 Nie wiem , czy aktualne jest zapytanie . By lam w tym hotelu na pocz ątku wrzesnia.Hotel jest dobry. jedzenie bardzo dobre. le zy w centrum miasta przy zbiegu dw och ruchliwych ulic.Niestety mając pokoj od strony ulicy panuje straszny hałas do 4 rano, chyba , ze zamnknie sie okno ale wtedy jest duszno.poza ta uciązliwościa - jest ok. basen mały i nikt z niego nie korzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Hotel Copacabana IP: *.mikolow.net 24.09.07, 06:37 hotel nie za dobry ale przyjemny, pokoje od strony ulicy są lepszej kategorii niż inne, byłam na wycieczce 6+4 z fun clubu i zaskoczyło mnie w jakich pokojach nas zakwaterowali gdy wróciliśmy z objazdówki. Podczas pobytu byliśmy w pokojach od strony ulicy i myśleliśmy że są fatalne ale później zmieliliśmy zdanie. Jedzenie nie najgorsze, ale cóż sie spodziewać, w Lloret idzie sie na ilość a nie na jakość... zdecydowanie polecam miasta położone bliżej barcelony Margrad i santa susane. Bez porówniania Odpowiedz Link Zgłoś