Gość: Basiaczek IP: *.inetia.pl 17.07.03, 15:24 Właśnie wróciłam z Majorki, na której byłam z Neckermannem w miasteczku Can Picafort na północy w hotelu Iberostar Exagon Beach. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem. Pzdr Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basiaczek IP: *.in Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 18:26 czesc , prosze opowiedz cos o samym miejscu, lece koniec wrzesnia poczatek pazdziernika i boje sie o pogode , czy mozesz mi pomoc ?? z góry dziekuje , pozdrawiam marcin p.s. mam nadzieje ze Twoje wakacje byly udane. moj email: atman@o2.pl boobi@polbox.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinda Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: 62.93.43.* 30.04.04, 12:00 cześć, jestem zainteresowana informacjami na temat tego miasta, chciałabym uzyskać więcej informacji czy mogłabyś napisać do mnie: vviolinda@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.mech.pg.gda.pl 30.04.04, 12:12 Też jestem zainteresowana zarówno tym hotelem, jak i miejscowością, więc może lepiej odpowiedzieć na forum, to więcej osób skorzysta. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: violinda Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: 62.93.43.* 30.04.04, 12:34 Grażyno, a może masz już jakieś informacje o tych dwóch miejscach, to proszę napisz. Ja jedynie wiem.........TO JEST WYPOWIEDŹ Z FORUM -A co do tych plaz w Europie.. hmmm to tak na powaznie to moglabym polecic Majorke, ale jej polnocna czesc w Badia d'Alcudia, najlepiej kolo Can Picafort. Ludzi malo a na zdjaciach wyglada zupelnie jak na Karaibach. Piknie tam bylo,oj... w ogole Majorka jest sliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.04, 21:35 Witam, chętnie poczytam coś na temat Can Picafort. Wybieram się tam we wrześniu w podróż poślubną. A może jechać gdzieś koło Palmy? Z góry dziękuję za informację. Pozdrawiam mój email: ikaczmarczyk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 03.06.05, 11:48 Okolice Palmy i Arenal to blokowisko nad morzem. Fuj, fuj, fuj. B. polecam Paguere (pld-zach): przesliczne polozenie i nie jest takim kombinatem. Ja bylam w Can Picafort: bardzo mi sie podobalo, miasteczko mile (choc ladne nie jest), sredniej wielkosci, fajna plaza i cudooowne morze (plycizny). Z tym, ze daleko do najciekawszych atrakcji, ktore znajduja sie na poludniu. ALe na polnocy tez mozna sporo zobaczyc. W Can Picafort mieszkalam w hotelu Nordeste Playa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 23:08 a jak tam bylo? jest to cos dla rodziny z dziecmi czy bardziej dla mlodzierzy? Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 03.06.05, 11:57 Can Picafort nadaje sie i dla mlodych, i dla rodzin z dziecmi: sa bary i dyskoteki (barow mnostwo!) Odpowiedz Link Zgłoś
bdra1 Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 06.05.04, 22:10 czesc Prosze napisz jak jest z nekermanem i czy bylas w Porto Cristo? I jaka wogole jest majorka Pozdarwiam bdra1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia-freedom Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 11.05.04, 14:07 czesc. zamierzam bybrac sie na majorke do pracy. czy uwazasz ze to ma jakikolwiek sens jezeli mam zamiar jechac tam w ciemno? znam angielski i podstawy hiszp. bardzo prosze o odp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 03.06.05, 12:09 Nie mam bladego pojecia: wpisz sobie w Google Mallorca i hotel lub Mallorca i restaurant itp. i moze napisz maile do roznych hoteli i knajp. Rynek pracy jest tam ogromny, podobnie w calym rejonie Morza Srodziemnego (mysle o pracy sezonowej): w ubieglym roku bylam na Rodos, w hotelu pracowalo dwoje mlodych Polakow i dwoje mlodych Rosjan. Rodos tez fajne, tez polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia-freedom Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 11.05.04, 14:09 dorcia-freedom@wp.pl zapomnialam sie podpisac. mam 21 lat i szukam towarzyszki, bo prawdopodobnie tez spedze te wakacje na Majorce pracujac jakos Jezeli masz namiary gdzie mozna byloby znalezc prace to daj znac prosze.(znam b.dodrze ang.i podstawy hiszp.) Napisz mi wiecej o sobie, gdzie konkretnie bylas na Majorce, Pozdrawiam! Dorota 21lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.nsa.gov.pl 17.05.04, 15:14 Mogłabyś napisać ile kosztował cię ten wyjazd. Nie wiem na jakie koszty się przygotować.Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fokal Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: 217.153.24.* 24.05.04, 10:40 Basiu, Wybieram się w lipcu właśnie do tego hotelu, możesz coś o nim napisać ??? i o samej miejscowości Can Picafort też ??? Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.range81-159.btcentralplus.com 29.05.05, 13:50 Czesc wlasnie zauwazylam te strone i twoj list jestem bardzo zainteresowana resortem C`an Picafort. W sierpniu jedziemy z mezem tam na tydzien i interesuje mnie wszystko co mozliwe o tej miejscowosci ,jakie atrakcje, co zwiedzic,co najbardziej ci sie tam podobalo. jakie sa koszta zywnosci oraz atrakcji. Bardzo cie prosze czy mozesz podac wszystkie mozliwe informacje oraz jesli masz zdjecia tej miejscowosci przeslij wszystko na moj email adres: ewaziolkowska@hotmail.com Dziekuje ci serdecznie, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa1 Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: 212.244.231.* 31.05.05, 13:56 czy możesz powiedzieć coś o hotelu Nordeste Playa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.echostar.pl 02.06.05, 00:50 Basiu, chyba nie odpowiadzasz na maile? Odpowiedz po prostu na forum - wszyscy sa ciekawi Twoich wrazen...w ogole co za pomysl, zeby prosic na forum o informacje na maila... Ja chetnie porownalabym wrazenia. Bylam w Can Picafort tylko dwa dni i generalnie miasteczko zrobilo na mnie dobre wrazenie. Bardzo ladna promenada, wokol sklepiki czysciutko i przyjemnie. Plaza jest ladna ale nie tak piekna i szeroka jak w Alcudii, nawet sprawia wrazenie dosc waskiej, szczegolnie odcinek przy miasteczku, w strone Alcudii rozszerza sie i staje sie piekniejsza. Widoki sa ladne i Can Picafort widac w oddali gory i port w Alcudii. Nie ma tam duzo dyskotek moze z dwie lub trzy kilkanascie knajpek..moze ciut wiecej. Ja bylam popd koniec maja wiec z tego powodu moglo byc spokojniej ale wieczorami calkiem przyjemnie siedzialo sie przy piwku. Ja mieszkalam w Grupotelu Gran Viscie - bardzo dobry hotel, troche dalej od plazy, ale idzie sie to ladna promenada wiec nie jest to problem, odleglosc ta rekompensuja baseny, jeden nawet dosc duzy, poza tym jedzenie rewelacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
agata_kosynierka Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 07.06.05, 23:52 Hej :-) Wybieram się sama do Can Picafort pod koniec lipca. Proszę o informacje dotyczące komunikacji - jak wyglądają połączenia autobusowe z ciekawszymi miejscami na wyspie? I czy może wiesz coś (lub inny ktoś wie) na temat hotelu Farrutx? Z góry dziękuję za informacje wszelakiej maści :-) pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam IP: *.echostar.pl 08.06.05, 23:47 O polaczeniach zbyt duzo nie wiem...najlepiej poruszac sie wynajetym samochodem. Jezeli chodzi o Grupotela Farrutx to calkiem sympatyczny hotel...polozony blisko centrum i w sumie do plazy tez nie jest za daleko. Hotel jest nieduzy, widzialam go tylko z zewnatrz, ale sprawia lepsze wrazenie od Gr. Montecarlo. Slyszalam tez kilka pozytywnych opinii na temat tego hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_kosynierka Re: Majorka - Can Picafort - właśnie wróciłam 09.06.05, 01:55 Dzięki za info dotyczące hotelu :-). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś