Gość: Air IP: *.citicorp.com 14.08.03, 22:08 witam serdecznie, czy ktoś mógłby podzielić się ze mną swoim zdaniem na temat biura "Almatur"? ..oraz na temat hotelu "Don Juan" w Lorret na Costa Brava tnx za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X-Ray Re: Almatur IP: *.chello.pl 14.08.03, 23:02 Byłem z nimi 2 razy w Lloret i byłem zadowolony. Wiadomo, że za tą cenę nie można się spodziewać jakiś luksusów, ale czy po to się jedzie do Lloret? ;) Niestety na temat hotelu nic nie powiem, bo nawet nie pamiętam jak się nazywały te, w których byłem (2 i 3 lata temu), ale oba były wporzo... Aha, jedyne co mi teraz wpadło do głowy a do czego można było się przyczepić to niesprawna klimatyzacja w autokarze, co szczególnie w drugiej części trasy (południe Europy) było lekko uciążliwe... Ale wyjazdy wspominam bardzo pozytywnie. Pamiętaj, że najwięcej zależy od twojego nastawienia. Na każdym wyjeździe są jakieś marudy co im nic nie pasuje i tylko narzekają na wszystko szukając dziury w całym... Ja jeżdże na wakacje żeby się rozerwać a nie frustrować :-D. Jeżeli tak podejdziesz do jakiś drobnych niedociągnięć które mogą się pojawić (choć nie muszą) to będzie naprawdę OK. Dla mnie Almatur był spox, choć na postojach spotykaliśmy autokary np. Matuszka i szczerze przyznam, że choć były nieco lepsze (przynajmniej tak wyglądały) to bez przesady... Baw się dobrze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś