Gość: innn IP: *.smsnet.pl 30.01.08, 23:24 Jakieś namiary na średniej klasy hotel, z widokiem na morze, basen? Podzielcie się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lenka Re: Costa Brava-hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 07:09 Polecam ci hotel president lub mar blau.Co prawda nie maja widoku na morze ale za to jedzonko superrrrrrrrr i nie tylko. Miejscowosc Calella.Sa w ofercie np biura Orlando lub Delta travel. W orlando jest opcja z wyzywieniem pelnym. Polecam.Bylam kilkakrotnie i wiem co pisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Costa Brava-hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:25 A ja tez bede w tym roku w Caprici w SS.Może jakieś wytyczne?CZy samemu opłaca sie jechać do barcelony?Da się na nogach ją zejść w jeden dzień bez problemówtypu metro/autobusy/tramwaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Costa Brava-hotel IP: *.toya.net.pl 20.05.08, 14:59 Chcesz Barcelonę zejść na nogach w jeden dzień? Na pewno się uda - jeszcze będziesz miał czas wolny... Nie jesteś przypadkiem chory na fenyloketanurię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamka Re: Costa Brava-hotel IP: *.gprs.plus.pl 22.04.09, 23:47 a co powiecie na temat hotelu Monteplaya? Zależy mi na opinii zanim zarezerwuję. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Costa Brava-hotel IP: *.lublin.mm.pl 27.04.09, 09:25 Taniej kolejką do Barcelony z mapą, ale męczace.Monserrat pod Barcelona już nie zwiedzisz na piechotę.Ale do Parku Guell i na główwą ulicę Barcelony to mozna w jeden dzień.Metrem też. Byłam dawno temu w 2002 r. ale chyba nic się nie zmieniło na gorsze.Druga wycoeczke do balcerony z Malgrat de amr byłam z przewodnikiem , ale drogo, szybko i powierzchownie, nawet nie wpadłam do sklepu. Barcelona jest piękna,Gaudi wspaniały, ludzie tez mili Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś