Gość: asik IP: *.innovacap.com 29.04.08, 12:10 Czy macie jakieś doświadczenia z firmami - co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kłobucki Re: *Wynajem samochodu na Majorce* IP: *.viator.gda.pl 05.05.08, 12:17 wróciłem wczoraj z Majorki, wynajęliśmy przez internet auto w wypożyczalni Centauro (to jakaś lokalna firma). Z lotniska busikiem podwieźli nas na plac z autkami tam wzielismy Forda Galaxy (7 foteli) w 1,8 dieslu, ghia (ale bez czujnika cofania hehe) na osiem dni za 120 euro!!! Czyli 15euro za dzien. Po oddaniu autka busik zawiózł nas na lotnisko, zero problemów przy zwrocie. Autko fajne ale trzeba zwrócić uwagę na problemy z parkowaniem, nas to szczególnie irytowało bo spaliśmy w Arenal i trzeba było sie sporo najeździć by znaleźć parking. Raz zaparkowaliśmy tak, że rano nie znaleźliśmy auta i po połgodzinnym poszukiwaniu poszliśmy na policje, tam po 2 minutach okazało sie, że nam auto ściągnęli na parking policyjny-80 euro to kosztowało :-( A sciagneli dlatego, ze zaparkowalismy na uliczce na ktorej w czwartek robią jakiś bazar i to było miejsce pod stragan. Odpowiedz Link Zgłoś
www.podroze.kondi.pl [...] 05.05.08, 21:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: *Wynajem samochodu na Majorce* IP: *.scansafe.net 02.10.08, 11:59 Czesc goraco polecam DigiCar www.tani-wynajem.pl maja mase ofert nie tylko na Majorce i ceny naprawde super - z tego co sie orientowalem wysylajac zapytanie to splywaja do nich oferty ze wielu firm wiec maja dostep do najlepszych w klasie ktora nas interesuje wszystko udalo mi sie zalatwic przez net i do tego strona bardzo przyjazna dla uzytkownika pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
amira_eg Re: *Wynajem samochodu na Majorce* 05.12.08, 09:57 Zastanawiam sie nad wynajem auta na Majorce w Centauro, chyba jedno z nielicznych ktore wypozyczaja na okres ponizej 3 dni. Moje pytanie jest czy na prawde i szczegolowo sprawdzaja kiedy zostalo wydane prawo jazdy? Kazda firma zastrzega wynajem kierowcom posiadajacym prawo jazdy przynajmniej rok i wydane w kraju UE. Moj problem polega na tym, ze prawo jazdy robilam w kraju poza UE, potem dodatkowo zrobilam miedzynarodowe wazne jednak tylko rok. Po roku postanowilam wymienic regularne prawo jazdy (te spoza UE) ma polskie, ktore mam od pol roku. Nadal mam te juz niewazne miedzynarodowe jako dowod, ze prawo jazdy nie mam od wczoraj. Te spoza UE zostalo jednak zabrane w celu wymiany na polskie na ktorym widnieje data wydania w polsce czyli okolo pol roku. Zastanawiam sie czy mam szanse na wymajem, a moze ta zasada jest surowo przestrzegana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajaha Re: *Wynajem samochodu na Majorce* IP: *.sta.asta-net.com.pl 06.12.08, 10:58 Kłobucki, a jak wygląda kwestia jakiegoś zabezpieczenia finansowego? Czy trzeba im na początku wpłacić jakiś depozyt, w razie gdyby cos z autem sie stalo... ? Nigdy wczesniej nie wynajmowalam auta i stad to pytanie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
timii1 Re: *Wynajem samochodu na Majorce* 06.12.08, 11:27 nie polecam z biura podróży w polsce wynajmowac tylko na miejscu bo mozna przepłacić o 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeju Re: *Wynajem samochodu na Majorce* IP: *.elektrosat.pl 07.01.09, 21:21 Ja wynajmowałem poprzez Economy car. Na tej stronce znajdziesz link: www.krawczyk.ovh.org Odpowiedz Link Zgłoś