Gość: ninia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 10:26 Jacy są hiszpanie w stosunku do kobiet ? Chodzi mi o to czy bede mogla spokojnie sie poopalac na plazy czy tak jak w krajach arabskich bedzie sie trzeba od nich odganiac :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xulu Re: hiszpanie 17.05.08, 13:14 wskazane jest nawet toples, pamiętaj jednak ze na plażach iberyjskich jest cala masa "różności" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluszia Re: hiszpanie 17.05.08, 13:41 Gość portalu: ninia napisał(a): > Jacy są hiszpanie w stosunku do kobiet ? Normalni. Przynajmniej ci na których ja trafiłam. Zaden mnie nie zaczepiał, nie pogwizdywał, itd. A nie należę do "potworzyc" ;-) to tak żeby uprzedzić ewentualne złośliwości, że nie zaczepiali bo nie jestem atrakcyjna, itp. Ale też pewnie sporo zależy od kobiety, fakt, że nie prowokuję takich "końskich zalotów" u mężczyzn, więc ograniczają się głównie do spojrzeń i przyjaznego uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal87 Re: hiszpanie IP: *.mtm-info.pl 17.05.08, 21:53 a jakie sa Hiszpanki :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciacho_29 Re: hiszpanie 19.05.08, 13:49 sa raczej spokojni i kulturalni, choc ci młodzi jak zobacza piękna polkę to głosno podrywaja np. wołaja, gwizdza itd...., ale nie musisz sie niczego obawiac:) ogólnie są bardzo fajni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: costa Re: hiszpanie IP: *.134.221.87.dynamic.jazztel.es 20.05.08, 03:26 na plazach jest pelno marokanczykow, egipcjanow, czy zwyklych hiszpanow, blondynka z europejska uroda na pewno ich przyciagnie a co szkodzi sprobowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzana Re: hiszpanie IP: 77.210.76.* 20.05.08, 09:48 Hola,ogolnie mowiac mozesz sie opalac spokojnie badz jednak przygotowana na; spore; zainteresowanie.Hiszpanie kiedy widza la rubia con los ojos azules to po prostu im troche odbija.Ale to wszystko zalezy od Ciebie na ile im pozwolisz....pa Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_dark_angel Re: hiszpanie 25.05.08, 19:10 Jeźli, któremuś sie spodobasz, to z pewnością zagada do ciebie. Na ulicy powie "hola"obejrzy się i będzie miał ochotę na rozmowe. Na dyskotekach różniej bywa, zależy na kogo trafisz. A na plaży to raczej Polski się wstydzą opalać np. toples, panie z innych krajów nic sobie z tego nie robią, więc Hiszpanie są przyzwyczajeni do ładnych widoków. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: hiszpanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.08, 20:15 Ok Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś