hewaa 05.09.08, 00:22 <b>Witam :) Mam pytanie: czy warto kupować buty w Hiszpanii ? chodzi mi o skórzane , może nawet lekko odjechane w rozsądnej cenie dobrej jakości buty dziękuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: zakup butów w Hiszpanii 05.09.08, 09:55 jak juz tam jestem, to kupuje po kilka par:)))) ale trzeba sie dobrze rozgladac. Wiekszosc butow jest droga. Ja zawsze jakos znajduje sklep, gdzie mozna kupic ladne buty z dobrej, miekkiej skorki, wygodne, mozna od razu w nich chodzic bez obawy o pecherze. No i troche sie naszukam zeby znalezc sklep z tanszymi, ale tez jakos zawsze znajduje. W styczniu znalazlam taki sklep na malym placyku w Granadzie. Przy glownych lub bardziej uczeszczanych ulicach byly same drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia ?????????? drogie??????????? IP: 89.124.124.* 15.09.08, 00:15 jasne, że warto, ponieważ: są tanie, są skórzane i niektóre totalnie odjechane :D na jednej ulicy w hiszpanii jest chyba z tysiąc sklepów z butami, jest naprawde duży wybór, i na szczęście dla mnie duże rozmiary pozdrawiam!! k. Odpowiedz Link Zgłoś
vivaespana buty???? 08.10.08, 00:27 Pozwole sie nie zgodzic. Ja mam rozmiar 35 i za Chiny ludowe nie ma fajnych butow dla mnie!!! A w Polsce do pierwszego lepszego sklepu wchodze i pelny wybor. No chyba ze mam pecha i w Valencii nic ciekawego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: af-bcn idzie jesien - czy nie/przemakalne ? IP: 89.6.33.* 08.10.08, 21:33 nie wiem jak to sprawdzic w danym przypadku, ale warto wiedziec że ze wzgledu na różnice w klimacie, ladne butki w H. nie musza byc nieprzemakalne pozdr Odpowiedz Link Zgłoś