Gość: Krzysztof IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 23:25 Hej!Mam [pytanie nt. pogody w styczniu na Teneryfie -może ktoś podpowie, jaka jest i jakie wziąć ubrania ze soba? Pozdrawiam!Krzystzof Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bah7 Re: Teneryfa-pogoda w styczniu IP: 213.192.80.* 10.12.03, 15:15 Zapewne podobna jak w najbliższych dniach : weather.yahoo.com/forecast/SPXX0210_c.html?force_units=1 bah7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camyk Re: Teneryfa-pogoda w styczniu IP: *.chello.pl 10.12.03, 18:17 A czego można się spodziewać po pogodzie w strefie podrównikowej? Kochani, to 'raj na Ziemi' - wieczna wiosna/lato. Oczywiście na wyspach są trzy strefy klimatyczne: na północy silny, zimny wiatr (brrr..), w górach zima (uchucha..), a na południu plaża, ciepełko:) Średnia temperatura to 23st.C. (w cieniu rzecz jasna). A noce i wieczory? Skoki temp. są ogromne, na Sacharze też;) Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Teneryfa-pogoda w styczniu 11.12.03, 02:56 Oj camyk camyk, brak slow... Pozdrawiam z Teneryfy STYRO www.polishpub.net/ Gość portalu: camyk napisał(a): > A czego można się spodziewać po pogodzie w strefie podrównikowej? > > Kochani, to 'raj na Ziemi' - wieczna wiosna/lato. > > Oczywiście na wyspach są trzy strefy klimatyczne: > na północy silny, zimny wiatr (brrr..), > w górach zima (uchucha..), > a na południu plaża, ciepełko:) Średnia temperatura to 23st.C. (w cieniu rzecz > jasna). > > A noce i wieczory? Skoki temp. są ogromne, na Sacharze też;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: Teneryfa-pogoda w styczniu IP: 80.51.29.* 11.12.03, 15:42 Hej Styro! Mam malutki problem, bo miejscowość do której jadę w styczniu, to Las Caletillas-poludnie to nie jest, ale czy muszę liczyc się z b. chłodną temperaturą?Pociesz mnie, proszę:) A może znasz hotel- Punta del Rey - mam nadzieję, ze nie jest najgorszy!Pozdrawiam!Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Teneryfa-pogoda w styczniu 13.12.03, 03:47 O pogodzie masz tutaj: www.forum.hiszpania-online.com/viewtopic.php?t=548 Jesli chodzi o hotel, to niestety nie znam go - moze sandia Ci pomoze.... Jesli masz jakies pytania to pytaj na www.forum.hiszpania-online.com/index.php Pozdrawiam STYRO www.polishpub.net/ Odpowiedz Link Zgłoś