marta3331 22.11.05, 07:49 chcialam zapytac..poniewaz nie ogladalam tego filmu..czy byly tam podawane nazwy tych podkladow kryjacych? ja mam naczyniaka na twarzy..tez sie maluje..ale moze jest jakis lepszy podklad o ktorym nie wiem..:> pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_ali Re: AD FILM O NACZYNIAKACH 22.11.05, 11:50 nazwy nie było, tylko powiedzieli, że są to podkłady na receptę Odpowiedz Link
bede70 Re: AD FILM O NACZYNIAKACH 22.11.05, 12:19 Na tym forum były kiedyś wymieniane nazwy tych podkładów,trzeba wpisać wyraz "podkłady" do "szukaj na tym forum" tam są podane nazwy Odpowiedz Link
kaja5 Re: AD FILM O NACZYNIAKACH 22.11.05, 12:39 bede70 napisała: > Na tym forum były kiedyś wymieniane nazwy tych podkładów,trzeba wpisać > wyraz "podkłady" do "szukaj na tym forum" tam są podane nazwy Ale to nie były te same. A te które miała bohaterka filmu były na prawde super, pokrywały jej naczyniaka płaskiego o intensywnej barwie na tyle mocno, że nie było to zauważalne. Odpowiedz Link
olga326 Re: AD FILM O NACZYNIAKACH 22.11.05, 12:54 Te podklady sa do kupienia w aptece ale nie potrzebujesz recepty. W Niemczech nazwaja sie Camuflage System, w Polsce napewno jak wytlumaczysz w aptece o co ci konkretnie chodzi to beda wiedzieli. W Niemczech do niedawna byly refundowane przez Kase Chorych dlatego kupowano jej na recepte, (tak jak w tym filmie). Teraz trzeba placic z wlasnej kieszeni wiec recepta nie jest juz potrzebna. Widzialam taki kosmetyk, sloiczek- wystarcza na okolo 3 miesiece. Pozdrawiam Odpowiedz Link