Dodaj do ulubionych

Zabiegi w EPI CENTRUM

17.03.07, 17:19
mieszkający bliżej Warszawy wcale nie muszą jeździć do Lublina czy do innych
miejscowości. W Warszawie na ulicy Płatowcowej 19 znajduje się EPI CENTRUM
fakt prywatna klinika ale warta do wzięcia pod uwagę. Przyjmuje tam pani
doktor Niemojewska (nie jestem pewna nzwiska), która zajmuje sie dorosłymi jak
i małymi dziećmi. Mi już pomogła
Obserwuj wątek
    • 1umeczka Re: Zabiegi w EPI CENTRUM 17.03.07, 20:40
      witaj,
      proszę napisz coś wiecej.
      jakim dysponują laserem?
      i jeśli wolno spytać jakiego rodzaju był Twój problem/?
      malformacja/naczyniak płaski?
      pozdrawiam monika
      ps. jeśli mają laser pulsacyjno barwnikowy to jaka jest cena za sesję?
      • damka1988 Re: Zabiegi w EPI CENTRUM 17.03.07, 22:57
        www.epi-centrum.pl to jest adres strony tego gabinetu, tam powinny znaleźć się
        wiadomości których poszukujesz. ja miałam problem, gdyż miałam naczyniak
        płaskiego na trzech miejscach twarzy.Przy prawym uch, pod brodą jak i na
        brodzie. poszłam do szpitala MSWiA w warszawie i tam pani doktor dermatolog
        skierowała mnie do epi. I tam właśnie będąc dowidziałam się jakie mam szanse
        wszystko zależy od tego jaki jest to naczyniak, ja miałam dwa jednostronne i
        jeden ten na brodzie dwustronny, jeden mi już zniknął. jeszcze mi został przy
        uchu i na brodzie tylko że ten na brodzie będzie wyłącznie przygaszony gdyż jest
        dwustronny. W każdym bądź razie zabieg kosztuje w zależności od strzałów ja
        płacę w granicach 250 do 300 zł.
        • monika_lwo Re: Zabiegi w EPI CENTRUM 18.03.07, 08:03
          My chodziliśmy do Epi-Centrum;-)))
          Ja bardzo gorąco polecam tą Klinikę, lekarze sa bardzo sympatyczni, my
          płaciliśmy mniej, ale to pewnie kwestia wielkości naczyniaka. Opisywałam gdzieś
          zabieg Natalki. Pomimo tego iż ostatecznie decydujemy się na chirurgiczne
          usunięcie, bo w naszym wypadku naczyniak już się nie wchłonie - to uważam, ze
          warto spróbować wcześniej zabiegów laserowych. I co najważniejsze - na efekt
          lasera warto poczekać do 2 miesięcy (to dla takich mało cierpliwych jak ja
          informacja).

Laser tam jest neodymowo-yagowy.
          • damka1988 Re: Zabiegi w EPI CENTRUM 18.03.07, 10:16
            Cena zależy od wielkości naczyniaka, dokładnie od liczby strzałów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka