Dodaj do ulubionych

kiedy obywatelstwo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:01
Mam zieloną kartę, wydaną 8 lat temu i pomyślałem czy nie mógłbym się starać
o obywatelstwo. Co jest potrzebne do tej procedury, ewentualnie gdzie szukac
informacji.
Obserwuj wątek
    • ingrid0 Re: kiedy obywatelstwo 29.10.04, 13:16
      uscis.gov/graphics/index.htm
    • pani_janinka Re: kiedy obywatelstwo 29.10.04, 14:23
      A Pani Janinka mysli,ze ty jestes stary glupi polski zbuk ktory ma jakims cudem
      dostep do kompa i netu i wypisuje caly dzien glupoty siedzac na swej suchej
      dupie w malym miasteczku w centralnej Polsce. A w USA nigdy nie byles i nie
      bedziesz.
      Co ty na to Glupi Zbuku?
      • Gość: benek Re: pani janinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:14
        A sobie pomyślałem,że pani janinka to musiała dużo wypić i to na dodatek
        taniego alkoholu, żeby wpaść na taki genialny pomysł. Proszę sobie zmierzyć IQ
        bo może pani janinka marnuje swój potencjał pisząc takie bzdury. Pozdrawiam
        • pani_janinka Re: pani janinka 29.10.04, 15:55

--Pani Janinka slepa nie jest i P Janinka widzi z jakiego miejsca piszesz i z
          jakiego serwera oraz i to ze Forum zalewaja setki podobnych glupich postow,
          wszystkie z tego samego serwera. Co nie oznacza, ze to musi byc jeden Zbuk,
          oczywiscie, ale o te zielonokartowe--pobytowe historie to pyta tylko jeden
          glupek.

Wiesz ze gdybys z tej swojej samotnosci strzelil sobie kiedys w leb, to bys
          troche uzyznil glebe i wtedy bylby z ciebie jakis prawdziwy pozytek !

"Zielona karte mam", ........."tak sobie pomyslalem....".............give me a
          fucking break !!!!

Kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera.
          Pani Janinka tylko daje.
    • Gość: benek Re: kiedy obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:06
      szkoda słów - na leczenie za późno
    • partyzancki INFO 29.10.04, 16:23
      Informacje znajdziesz na stronie BCIS.
      www.usimmigrationagency.org/
      PS.
      Jaka masz date z przodu I-551 ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka