Gość: benek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:01 Mam zieloną kartę, wydaną 8 lat temu i pomyślałem czy nie mógłbym się starać o obywatelstwo. Co jest potrzebne do tej procedury, ewentualnie gdzie szukac informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_janinka Re: kiedy obywatelstwo 29.10.04, 14:23 A Pani Janinka mysli,ze ty jestes stary glupi polski zbuk ktory ma jakims cudem dostep do kompa i netu i wypisuje caly dzien glupoty siedzac na swej suchej dupie w malym miasteczku w centralnej Polsce. A w USA nigdy nie byles i nie bedziesz. Co ty na to Glupi Zbuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: pani janinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 15:14 A sobie pomyślałem,że pani janinka to musiała dużo wypić i to na dodatek taniego alkoholu, żeby wpaść na taki genialny pomysł. Proszę sobie zmierzyć IQ bo może pani janinka marnuje swój potencjał pisząc takie bzdury. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pani_janinka Re: pani janinka 29.10.04, 15:55 --Pani Janinka slepa nie jest i P Janinka widzi z jakiego miejsca piszesz i z jakiego serwera oraz i to ze Forum zalewaja setki podobnych glupich postow, wszystkie z tego samego serwera. Co nie oznacza, ze to musi byc jeden Zbuk, oczywiscie, ale o te zielonokartowe--pobytowe historie to pyta tylko jeden glupek. Wiesz ze gdybys z tej swojej samotnosci strzelil sobie kiedys w leb, to bys troche uzyznil glebe i wtedy bylby z ciebie jakis prawdziwy pozytek ! "Zielona karte mam", ........."tak sobie pomyslalem....".............give me a fucking break !!!! Kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera. Pani Janinka tylko daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: kiedy obywatelstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 16:06 szkoda słów - na leczenie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
partyzancki INFO 29.10.04, 16:23 Informacje znajdziesz na stronie BCIS. www.usimmigrationagency.org/ PS. Jaka masz date z przodu I-551 ? Odpowiedz Link Zgłoś