Dodaj do ulubionych

Do kobiet w Ontario

IP: *.qc.sympatico.ca 02.02.05, 00:45
Czy sa tu ciekawe, atrakcyjne, openminded kobiety z Ontario Kanada
zainteresowane znajomoscia z 44 letnim okazjonalnym bi-courious swinger.
Jesli tak to bardzo mi bedzie milo zapoznac sie I porozmawiac. Zobaczmy dokad
ta znajomosc doprowadzi.
Poprosze oszczedzmy sobie “madrych” tekstow, ten post jest dla tych ktorzy sa
serio zainteresowani odrobine bardziej urozmaiconym lifestyle.
Tomek e-mail: tylko_fun@yahoo.ca

OK,Ok dla tych ktorzy narzekaja ze jest to forum turystyczne:
Czy ktoras z pan jest zainteresowana wizyta w Club Prive w Toronto lub
Club Orage w Montrealu lub Bashfull and Bold w Ottawie.
Obserwuj wątek
    • soup_nazi Re: Do kobiet w Ontario 02.02.05, 05:26
      Azebys, openminded cioto, trypla zlapal albo inna hujowine, hehehehe
      • Gość: Tom Re: Do kobiet w Ontario IP: *.s-ip.magma.ca 03.02.05, 17:48
        Dzieki za twoja notatke, byla bardzo na temat, ciesze sie ze tak duzo i
        doglebnie zasililes ta dyskusje...gratuluje
        • Gość: ela22 Re: Do kobiet w Ontario IP: *.sympatico.ca 03.02.05, 18:21
          Wykaz sie itneligencja, jesli ja masz...... to moze trafisz na ta wlasciwa.
          W Ontario sa tylko madre i inteligentne dziewczyny. Wiec moze powinnienes
          przeniesc sie do innej prowincji...............
          Zycze szczescia.

• Gość: VIP-1 Re: Do kobiet w Ontario IP: 142.46.53.* 03.02.05, 19:34
        soup_nazi napisał:

> Azebys, openminded cioto, trypla zlapal albo inna hujowine, hehehehe
        skad wiesz, ze juz go nie ma
        • Gość: adam Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario IP: *.s-ip.magma.ca 04.02.05, 17:47
          hej
          Ja tez bym poznal atrakcyjna kobiete ktora lubi erotyczne przygody (bardziej
          zaawansowane niz raz w tygodniu po bozemu).Napewno sa tu niewiasty lubiace
          dodac spice do erotycznych przezyc. Mam 44 lata jestem
          inzynierem,niezaleznym i podobno w miare interesujacym.
          moj mail: w5669@hotmail.com
          • kinky5 Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario 05.02.05, 02:18
            sorry ze sie pytam ale zawsze chcialam zadac to pytanie:
            skoro jestes interesujacy, niezalezny etc. to czemu szukasz sobie baby za pomoca internetu. Bo jesli
            naprawde jestes taki interesujacy to czemu nie pojdziesz do pub-u i nie znajdziesz jakiejs
            one_night_stand co doda spice i kink do Twoich erotycznych przezyc. Ja sie nie czepiam tylko to takie
            psychologiczne pytanie....
            • Gość: Tom Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario IP: *.sympatico.ca 07.02.05, 02:20
              Do kinky5:
              Rozumiem twoje zainteresowanie, odpowiedz jest prosta, dokladnie tak jak
              napisalas bar jest dobrym miejscem na one night stand. Internet wbrew pozorom
              nie jest miejscem dla ostatnich nieszczesnikow, przez swoj ogromny zasieg
              dociera do znacznie wiekszej ilosci osob niz mozesz poznac przez krag znajomych
              lub w barze, dodajec pewna doze anonimowosci pozwala tez opisac dosc wprost
              czego sie oczekuje ai juz tylko reguly statystyki powinny pomagac w
              potencjalnym perfect match. Ja nie szukam one night stand ( dlatego bary nie sa
              idealne), chcialbym poznac partnerke na dluzej,, partnerke o wysokim
              temperamecie ,o ponad norme rozbudowanym zainteresowaniu erotyzmem i lubiaca
              kinky side of sex.
              Jesli chcesz dalej podyskutowac to masz moj e mail...
              • kinky5 Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario 07.02.05, 18:08
                Hej Tom!
                Dzieki za odpowiedz!!!
                Moje pytanie bylo bardziej skierowane do Adama- ktory jawi mi sie jako osoba szukajaca panienki na
                raz.
                Ja osobiscie nie mam nic przeciwko zawieraniu znajomosci przez internet (poznalam kilku fajnych
                ludzi w ten wlasnie sposob)- ba, znam udane malzenstwa internetowe.
                Wiec zycze Ci powodzenia- Twoj post byl bardzo kulturalny i mam nadzieje ze znajdziesz kogos
                odpowiedniego dla siebie.
                Pozdrawiam serdecznie
                • Gość: niezalogowana tora Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario IP: *.qc.sympatico.ca 10.02.05, 02:52
                  hihihii... udane malzenstwa internetowe? kinky5?
                  • kinky5 Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario 11.02.05, 00:04
                    coz za kobieca intuicja!
                    • Gość: Tom Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario IP: *.sympatico.ca 20.02.05, 22:27
                      Nie moge uwierzyc ze w dosc znacznej grupie poloni, wszystkie panie sa szarymi
                      myszkami bez fantazji...
    • ala84tol ............ odwiedz forum o Kanadzie ............ 23.02.05, 18:02
      Gość portalu: Tom napisał(a):

> Czy sa tu ciekawe, atrakcyjne, openminded kobiety z Ontario Kanada

Najpierw wejdz na wlasciwe forum o Kanadzie. Forum USA-Kanada jest w 95% o USA

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23005 forum o Kanadzie
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20479 forum o Kanadzie
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=91 zdjecia z podrozy

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka