Dodaj do ulubionych

Spotkanie: Laguna Beach

IP: *.broadcom.com 18.06.02, 19:24
Na dwoch forum piszemy w tym samym temacie.
Wiekszosc z nas, jak wynika z postow, lubi Laguna Beach.
Zorganizujmy tam spotkanie. Ot po prostu, poznac sie, pogadac.
Chociazby zobaczyc czy odpowiadamy sobie wiekowo ;).

Moze spotka sie kogos o podobnych zainteresowaniach. Niestety tutaj nie jest
nas tyle co w Chicago czy Toronto i ciezko nawiazac znajomosci. Ja jestem tu ,
w Kalifornii, zaledwie od roku po przeprowadzce z miejsca gdzie polska mowa na
ulicy to byla normalka. I troche tego brakuje...

Anylejz, propozycja rzucona...

Jankes
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.org 18.06.02, 19:34
      Popieram w calej rozciaglosci.
      Ta aluzja to do mnie? ;-)
      Ciekawe jaki bedzie odzew.
      Weekend sie zbliza.
      Pozdr
      Marek
      • Gość: Maciek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.cust.telepacific.net 19.06.02, 01:24
        Wstepnie to moze ta sobota albo niedziela po poludniu? Dam znac jutro jak przemysle co mam do zrobienia w
        weekend.

A i bedzie nas dwoje.
        • Gość: Jankes Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.oc.oc.cox.net 19.06.02, 04:55
          Niedziela po poludniu brzmi dobrze.

Jankes
          • Gość: Maciek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 19.06.02, 16:33
            Mam OK na najblizsza niedziele po poludniu :).
            To kiedy? 2pm? 4pm? 6pm?
            I gdzie? Aliso Beach? Main Beach? Crystal Cove? Cress Street? Gdzies indziej?
            • Gość: Jankes Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.broadcom.com 19.06.02, 17:41
              Dla mnie godzina nie ma znaczenia gdyz jestem 15 minut od LB.
              Niech inni chetni wypowiedza sie na temat czasu :)

Natomiast zastrzeliles mnie iloscia nazw! Za krotko tu jestem zeby znac to
              wszystko. W zwiazku z tym wskazywalbym na Main Beach (mam nadzieje, ze wiem
              ktora to). Oczywiscie jak mi dacie "directions" to pojawie sie w kazdym miejscu.

Jankes
              • Gość: Maciek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.cust.telepacific.net 19.06.02, 19:44
                Jak sie przejedzie przez gorki z Irvine, to wyjezdzasz prosto na main beach. ulica przez gorki to
                bodajze Broadway. Jak sie skreci w lewo na PCH to wjezdzasz w miasto i kupa tam poprzecznych ulic
                ktore koncza sie zejsciem na plaze. Np. Cress street. Jakies 2 mile dalej jest Aliso Beach.
                Jak skrecisz w prawo z Brodaway, to wyjedziesz z miasta dosc szybko, ale za to po lewej zaczyna sie
                Crystal Cove state park. ciagnie sie az do Newport.

W niedziele po poludniu bedzie duzy tlok i wlasciwie jedyne pewne miejsce gdzie moze byc wolny
                parking to w miescie. Moze umowmy sie na stacji mobil na skrzyzowaniu Broadway i PCH? I potem
                pojedziemy juz banda?
                A godzina np. 3pm?
                • Gość: Marek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: 63.120.46.* 19.06.02, 20:02
                  Mnie jak najbardziej pasuje.
                  Moze jeszcze ktos sie odezwie?
                  Ciekawe ile osob faktycznie przyjedzie.
                  Pozdr
                  Marek
                • Gość: Jankes Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.broadcom.com 19.06.02, 20:04

Jasne. 3pm na stacji.
                  Moj znak rozpoznawczy to granatowa Honda z kanadyjskim lisciem na bagazniku.

O przepraszam! I idiotyczne "plates" `JPR S` wiec nietrudno poznac.

Jankes

• Gość: Marek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.memorialcare.org 19.06.02, 20:15
                    Moje "jezdzidelko" (bo to samochod nie jest) to granatowe GEO Metro.
                    Ktos jeszcze sie dolaczy?
                    Marek
                    • Gość: Maciek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.cust.telepacific.net 19.06.02, 21:17
                      My to albo stara biala honda albo stary czarny jeep. oba z zolta nalepka Kaszebe.
    • Gość: Marek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.lb-dyn.charterpipeline.net 19.06.02, 03:00
      Nas bedzie troje.(ja, zona,dziecko)
      OK. narazie mamy Jankesa(Tomka), Macka+1, Ja+2
      Kto jeszcze?
      Pozdr
      Marek
      • Gość: Magda Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.wsd.com.pl 19.06.02, 11:38
        no i ja + 1
        • Gość: Jankes Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.broadcom.com 19.06.02, 21:36
          Hej Magda,

W watku powyzej sa namiary na spotkanie w niedziele.

Jankes
    • Gość: Marek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.org 20.06.02, 18:11
      Ktos jeszcze?
    • Gość: Marek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: 4.36.236.* 21.06.02, 17:49
      Spotkanie w niedziele o 3pm aktualne?
      Marek
      • Gość: Maciek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.cust.telepacific.net 21.06.02, 22:18
        Ja bede.
        • Gość: Marek Re: Spotkanie: Laguna Beach IP: *.memorialcare.org 21.06.02, 22:48
          My tez.
          Stancja Mobil, 3pm?
          • Gość: Maciek Re: Jak najbardziej IP: *.cust.telepacific.net 21.06.02, 23:28
            Mam nadzieje ze to rzeczywiscie Mobil :). W kazdym razie na po prawej jak patrzysz na ocean.
            • Gość: Marek Re: Jak najbardziej IP: *.memorialcare.org 21.06.02, 23:41
              W takim razie do zobaczenia w niedzielo o 3.
              Serdeczne pozdrowienia
              Marek
            • Gość: Jankes Re: Jak najbardziej IP: *.broadcom.com 22.06.02, 00:00
              Mobil.
              Bylem tam wczoraj wieczorem i specjalnie zwrocilem uwage na nazwe stacji :)

Jankes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka