Gość: Asiek IP: *.sympatico.ca 01.06.05, 00:24 Mam do Was prośbę - dwa tygodnie temu miałam ślub i teraz mam problem bo chce sprzedać sukienkę tylko jest pytanie gdzie w Kanadzie mogę to zrobić? Ludzie poradżcie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
usuwanie.azbestu Rada :). 01.06.05, 01:41 Znajdz w lokalnej ksiazce telefonicznej (yellow pages) secondhand clothes store (komis) i oddaj tam suknie na "consignment". Po sprzedazy sklep zaplaci tobie czesc pieniedzy. Ze slubem zawsze sa problemy :). Congratulations! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Gdzie w Kanadzie sprzedać sukienkę ślubną? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:35 a gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiak Re: Gdzie w Kanadzie sprzedać sukienkę ślubną? IP: *.sympatico.ca 01.06.05, 15:51 Mieszkam w Mississauga - dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
monhann2 Re: Gdzie w Kanadzie sprzedać sukienkę ślubną? 01.06.05, 17:54 a probowalas na ebay? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian wlicz koszt sukienki w koszta slubu 01.06.05, 19:11 i dla ubogich ja oddaj swojej tez tak doradzilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: Gdzie w Kanadzie sprzedać sukienkę ślubną? IP: *.qc.sympatico.ca 04.06.05, 14:39 Ludzie, czy w Kanadzie nie ma tzw. komisów? Poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś