Dodaj do ulubionych

Witam i o ludzi koło D.C. pytam :)

09.05.06, 15:57
Cześć wszystkim!

Jestem mamą 6 miesięcznej Kajuni, i mieszkamy koło Waszyngtonu. W Stanach
jestem już prawie połowe mojego życia czyli 14 lat!!! Czy jest tu ktoś z tych
okolic?

Pozdrawiam serdecznie,
Kaśka
Obserwuj wątek
    • mijaczek Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 26.05.06, 23:51
      chyba ci nie odpowiedzial nikt ;o)
      ale co ja tam bede pisac...
      wiesz, gdzie jestem ;o)
    • jantar2005 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 17.06.06, 02:25
      Ja mieszkalam w Maryland ale przenieslismy sie w maju z powrotem do NY. Domu
      nie sprzedalismy tak wiec mam nadal nadzieje ze wrocimy do Maryland w przyszlym
      roku. Uwielbiam tam mieszkac i w okolicach DC i Baltimore jest tyle atrakcji
      dla dzieci, ze nie mozna sie nudzic
    • zanetaub Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 18.06.06, 18:42
      czesc, my niestety mieszkamy w Charleston SC, ale tez mam mala coreczke-
      Kasia jest z 20 listopada 2005 i urodzila sie 4 tgd wczesniej, to jest prawie w
      wieku Twojej malej- jak jest data jej urodzin?
      pozdrawiam
      Zaneta
    • mjermak Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 19.06.06, 17:41
      ja mieszkam kolo DC, przenosze sie wlasnie ale nadal w metro area i w MD a ty
      gdzie dokladnie?
      mam 4 letnia coreczke wiec troche za stara dla twojego malenstwa
    • hejjkum Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 25.06.06, 15:17

hej, ja mieszkam w MD - Bethesda. mam 2,5 roczna coreczke znam sporo polskich
      mam w okolicy DC jak masz jeszcze ochote na kontakt to sie odezwij. pozdrwaiam
      • kisiulak :) 29.06.06, 22:02
        mjermak, napisalam Ci w innym watku ze chyba sie znamy! przynajmniej z widzenia.

Dziewczyny, to moze jakies spotkanie w DC lub okolicach?
    • mjermak Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.06.06, 22:21
      pewnie ze sie znamy (aczkolwiek nie wiem w ktorym watku to napisalas)
      swiat jest maly a waszyngton jeszcze mniejszy a chociaz ja ciebei pamietamz
      dyskoteki z brzuszkiem to pzerciez wiecznie w tej ciazy chodzic nie moglas i
      normalne ze zostaals mama w stanach
      • kisiulak mjermak 29.06.06, 22:29
        Poszlam na Twoj blog i jakos mi sie znajomy wydawal. Kiedys bylam na Twojej
        stronie, wlasnie zaraz po pierwszej dyskotece. Ale ze mnie detektyw co? He he.

No wlasnie, ciaza tylko (az) 9 miesiecy, a moja niunia ma juz 8 miesiecy. Chce
        juz nastepnego dzieciaczka bo z tym tak latwo :)

A gdzie teraz mieszkacie?
    • kisiulak Forum DC 21.09.06, 20:23
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35639
      • kisiulak Re: Forum DC - poprawka 21.09.06, 22:14
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43301
    • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 28.09.06, 20:49
      HEJ kASIU,
      SZUKASZ JESZCZE ZNAJOMYCH? JA JESTEM MAMA 10 MIESIECZNEJ ZOSI, DAJ ZNAC!
      • kisiulak Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 28.09.06, 22:27
        Czesc!

No właśnie próbuje zorganizować Mamusie z okolic DC, ale jokoś mi to nie wychodzi ;)
        Mieszkasz koło DC?
        • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 01:31
          Mieszkam w Arlington i znam bardzo duzo mam z bobasami, wlasciwie dziecmi
          troszke wiekszymi od naszych, one spotykaja sie co tydzien, ale w takich porach
          kiedy moja Zosia akurat spi, sparawdzasz maila regularnie na gazecie, to moze w
          ten sposob bedziemy sie kontaktowac? A gdzie Ty mieszkasz?
          Pozdrawiam, Magdalena
          • kisiulak Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 03:05
            To znaczy znasz mamy z bobasami Polki? Wiem ze jest tu coraz wiecej Polakow bo
            sporo przychodzi na imprezy, ale jakos mlodych mamus nie poznalam.

Ja mieszkam w Silver Spring. A moja Kaja juz konczy roczek za nie caly miesiac -
            ach jak ten czas szybko leci.
            • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 03:19
              Tak, znam mamy Polki z dziecmi, no wiesz ja na imprezy to nie mam sily, brakuje
              mi snu ciagle i na okraglo.
              • kisiulak Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 04:38
                Rozumiem :) Moja cøra na szczescie przesypia nocki, wiec chociaz w tym mam ulge.

W kazdym razie bardzo chetnie sie spotkam z Toba/Wami :)
                • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 15:15
                  Super, to to przyjedziecie do nas czy spotkamy sie gdzies zeby zrobic cos
                  fajnego? Daj znac kidy Ci pasuje
                  • kisiulak Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 15:30
                    W jakiś weekend może? Wszystko mi jedno gdzie, dojadę wszędzie :)
                    Ten weekenend mi nie bardzo pasuje, ale może następna niedziela? Jak myślisz?
                    • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 22:44
                      Oj, wiesz weekendy to mi nie za bardzo pasuja, po pierwsze czesto jezdzimy do
                      NYC, do rodziny a po drugie niedlugo chrzcimy Mala, wiec trzeba to jakos
                      zorganizowac, a Ty pracujesz w ciagu tygodnia?
                      • kisiulak Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 29.09.06, 23:00
                        Tak, pracuje codziennie. Czasami w piątki pracuje w domu, to ewentualnie wtedy
                        mogę się wyrwać na pare godzin. :( A kiedy robisz chrzciny?
                        • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 01.10.06, 18:27
                          Oj, jak bysmy mogly spotkac sie w ciagu tygodnia to bylo by fajnie, chrzciny w
                          grudniu...
                          • martartek Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 15.10.06, 03:02
                            Jestem z Timonium,MD chetnie poznam inne mamy i maluszki. Mieszkam tu 5 rok a
                            corcie mam 10 m-cy :)) Kisiulak ja tez bym chciala drugie!!!
                            • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 20.10.06, 00:41
                              jak juz pisalam wyzej mi pasuje najbardziej w ciagu tygodnia, a Tobie?
                              pracujesz?
                              Tez mieszkam tu okolo 5 lat a Zosia ma prawie 11 miesiecy!
                              Pozdrowienia!
                              • martartek Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 20.10.06, 04:47
                                Nie pracuje, w ciagu tygodnia jak najbardziej mi pasuje.No to mamy rowiesniczki!
                                Bardzo chetnie was poznamy.
                                • magdziol18 Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 20.10.06, 22:15
                                  No to jak sie umowimy?Moze sie zmailujemy z nr telefonow?
                                  pozdrowienia!
                                  • martartek Re: Witam i o ludzi koło D.C. pytam :) 21.10.06, 02:43
                                    wyslalam ci email

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka