magdamajewski 24.09.06, 18:21 dla niemowlakow. Jakie firmy polecacie? Dodam ze ja spodziewam sie dwojki wiec szukam czegos w miare lekkiego, sprawnego, z atestem no i zeby cena mnie z nog nie zwalila:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kashunda Re: pytanie a foteliki samochodowe 24.09.06, 20:32 Tak jak edytkus polecam graco snugride. Odpowiedz Link Zgłoś
edytais Re: pytanie a foteliki samochodowe 25.09.06, 03:19 Tez sie dolacze do graco snugride. On tez pasuje do Duo glide: podwojnego wozka. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: pytanie a foteliki samochodowe 25.09.06, 18:11 My mamy blizniaczy wozek Peg Perego Duette (z wszystkich dostepnych podobal nam sie zdecydowanie najbardziej), wiec i pasujace do niego foteliki: PP Primo Viaggio. Wygladaja niezle, maja wszystkie stosowne cechy etc. W praniu jeszcze nie sprawdzalismy, bo swiezo wskoczylismy w 31 tydzien :-) A Ty kiedy? Aha, oczywiscie i wozek, i foteliki nabylismy z drugiej reki. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: pytanie a foteliki samochodowe 25.09.06, 19:19 ja za duzo sie o perego naczytalam zeby sie na ten wozek zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: pytanie a foteliki samochodowe 25.09.06, 19:20 Masz na mysli negatywne opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: pytanie a foteliki samochodowe 25.09.06, 20:06 negatywne, bardzo duzo ich na necie... Odpowiedz Link Zgłoś
kashunda Re: pytanie a foteliki samochodowe 25.09.06, 21:04 My uzywalismy wozka peg perego.Nie mam do niego zadnych zastrzezen.Polecilam ten sam wozek (model venezia)kilku znajomym i tez sa bardzo zadowolone.Jedna z nich kupila niedawno wozek peg perego pliko podwojny i bardzo sobie chwali.Dodam ze to juz 3 jej wozek podwojny ,pierwotnie uzywala chyba graco i jakiegos innego zdaje sie ze byl to jeep. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: pytanie a foteliki samochodowe 26.09.06, 01:48 Ja tez kierowalam sie m.in. opiniami znajomych, glownie zreszta z Polski, tylko ze one byly pozytywne :-) A nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: pytanie a foteliki samochodowe 26.09.06, 01:54 jak teraz jest nie wiem ale w 2002 Graco Snugride i ten fotelik PegPerego ww rankingach (pod wzgledem bezp. i uzytkowalnosci) byly na pierwszym miejscu, jedyne co je roznilo to cena. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: pytanie a foteliki samochodowe 26.09.06, 02:39 O jakich rankingach piszesz? Chetnie postudiuje. Consumer Reports ma strasznie przestarzale oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: pytanie a foteliki samochodowe 26.09.06, 04:30 Niestety nie pamietam, na pewno pisalam o tym na edziecku (pewnie na tym forum), na pewno jeden z rankingow mial wlasnie CR, ale tez NHTSA, i magazyny ciazowo-dzieciece kotre wtedy czytalam (magazyn byl pwodem dla ktorego w ogole sie zainteresowalam Snugride). Odpowiedz Link Zgłoś