Dodaj do ulubionych

nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6?

IP: *.cbm.pan.pl 26.03.08, 11:17
Pytam, poniewaz spalam tam w szostce ale dosc daleko od the Strip, a
w tym roku chcialabym wzglednie blisko bulwaru. Bede bardzo
wdzieczna za rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: arnie Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 78.133.177.* 26.03.08, 12:34
      ja spałem było bardzo ok,żelazko,radio czysto,w porządku
      • Gość: kasia Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.cbm.pan.pl 26.03.08, 12:39
        Super, dzieki. Pamietasz moze w ktorym, jaka lokalizacja?
        • Gość: arnie Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 78.133.177.* 26.03.08, 13:59
          To było przy stripie od strony piramidy-ok.300-400 m od the
          strip.tam jest zagłębie moteli-nie pamietam nazwy ulicy ale jak mi
          podasz to sobie przypomne.
          • Gość: arnie Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 78.133.177.* 26.03.08, 15:20
            Sluchaj a w którym spałas ostatnio?Bo ja teraz chce spać w tym w
            downtown na freemont str.Może też w tym spałaś-biorę go bo akurat
            vegas zdarzył nam się w sob/nd i wtedy są najdrozdze noclegi a ten
            jest jeszcze w miarę-tyle,że tak jak widze to on nie jest daleko no
            ale na mapie a w rzeczywistości bywa róznie.
      • Gość: Supergambler Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 27.03.08, 08:52
        Gość portalu: arnie napisał(a):

> ja spałem było bardzo ok

A ja ni cholery nie moglem zasnac do 4tej nad ranem!
    • Gość: As Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.isp.broadviewnet.net 26.03.08, 15:55
      Sprobuj Candlewood Suites, tanio blisko stripa, ulica rownolegla do stripa na
      piechote 15 minut, wyjdziesz przy Cesars Palace

www.ichotelsgroup.com/h/d/cw/1/en/hotel/laspd;jsessionid=BCOXF44WFEYB0CTGWAKCHPQKM0YDKIY4?firstpoint=dcb1&_requestid=295487
      • Gość: As Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.isp.broadviewnet.net 26.03.08, 15:56
        na przyklad w weekend 19/20 kwietnia ceny od $ 80.99
        • Gość: kasia Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.tktelekom.pl 26.03.08, 16:57
          uuuuuu to rzeczywiscie, za dwie osoby? Spalam w tym 6 mil od Stripa,
          Boulder Highway (na stronie motel 6 znajdziesz) wiec piechotka to
          byla dobra godzinka spaceru ale w jakim nastroju! Bylo cieplo i
          super. Minus tylko taki ze trzeba sie przedrzec przez ten hajłej
          nieszczesny no i meksyki strasznie halasowaly. Mojej siostrze sie
          nie podobalo tak jak mi i teraz mi odradza motel 6 mowiac ze nigdy
          wiecej. Ale mialo urok, serio. Teraz tez rozwazam. Wiem tez ze mozna
          spac spokojnie w hotelach kasyn, nie jest strasznie drogo a jednak w
          LV to wielki komfort i podstawa sukcesu zabawy byc w samym centrum.
          Pozdrawiam!!! Aha, jest jeszcze taki hotel 20 min autem od Stripa w
          ksztlacie statku, wielki z kasynami i cala infrastruktura, jest
          czysto i bardzo tanio, nie pamietam nazwy ale jak ustale to Ci
          napisze. W zestawieniu z szostka, ktora byla tak na trzezwo to nie
          za super, ten hotel statek to naprawde estetyczne przezycie...
          • Gość: As Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.isp.broadviewnet.net 26.03.08, 18:04
            To jest za pokoj z jednym lozkiem king jak chcesz dwa to cena jest $ 100.99
          • Gość: As Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.isp.broadviewnet.net 26.03.08, 18:06
            Candlewood jest dokladnie 1 mile od STRIPA
    • Gość: Syrena Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.chello.pl 26.03.08, 16:43
      Ja tez tam nocowalam (w ub. roku). Zatrzymalam sie w tym przy
      lotnisku (chyba oba sa blisko siebie). Bliskosc lotniska absolutnie
      nie przeszkadza. Motel - godny polecenia. Do Strip - piechotką 10
      minut.
      Pozdrawiam
      Syrena
      • Gość: arnie Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.icpnet.pl 26.03.08, 20:35
        Motel 6 w downtown mam za 6okilka $ z sob na nd,w tyg kosztuje ok 40
        $ za dwie osoby.6stki są różne-raz lepiej raz gorzej ale w vegas
        naprawdę było naprawdę w porządku.
        W chicago mieli tylko w sumie małe pokoiki,najlepiej zawsze mi
        wypadały super 8-urokliwe jak na ich warunki śniadanko i czysto-duże
        pokoje
        • Gość: yaric Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 217.153.14.* 26.03.08, 21:54
          sprawdź tu: www.stratospherehotel.com/
          ceny od 49$
          byłem i jest naprawdę ok!
          • voyager747 Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? 27.03.08, 01:22
            Jeszcze można sprawdzić Saharę i Circus Circus, to całkiem tanie hotele. Kiedyś
            nocowałem też w hotelu Plaza ( przy Freemont) za jakieś 30 usd za dwie osoby.
            • Gość: arnie Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.icpnet.pl 27.03.08, 07:23
              circus circus poza weekendem jest b.tani(ok50$za 2 os),spałem w reno
              w nim i bardzo ok:)czysto,nawet ładnie,duży pokój.
    • Gość: $ Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 27.03.08, 08:50
      A nie chcesz przypadkiem tanio kupic silnika od lokomotywy?
    • Gość: $ Czegos tu nie rozumiem... IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 27.03.08, 17:46
      ...z jednej strony rzucacie obrzydliwe kalumnie na ten kraj,
      wylewajac morze zolci na jego dolary (zupelnie niepotrzebnie brzydko
      podniecajac sie, jak ten kretyn tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=205&w=77305879&a=77479278 ) zapewne w odpowiedzi na odrzucenie
      waszego wniosku wizowego przez ambasade USA, niczym male dziecko
      ktoremu przedwczesnie zabrano lizaka, a jednoczesnie infantylnie
      gloryfikujecie wasze zlotowki.

Czemu wiec, majac swe kieszenie wypchane 'kasa', nie pytacie o
      bardziej przyzwoite mety jak te 'normalne' hotele i kasyna w LV,
      przy tym "Stripie", jak chocby Luxor, Excalibur, New York New York,
      Monte Carlo, MGM czy The Mirage, gdzie ci biedacy - zubozali
      Amerykanie typowo zatrzymuja sie, a zamiast tego szukacie
      supertanich melin, na ktore leca tacy 'potentaci' jak ci nowobogaccy
      z Europy Wsch. czy tez Ameryki Lacinskiej.

Zaimponujcie wiec mnie i sobie i przyjezdzajcie do LV z taczkami
      pelnymi dolarow (przepraszam, waszych ZLOTOWEK) i wynajmujcie sobie
      ekskluzywne penthausy, jak przystalo na affluent Europeans, a nie
      jakichs mordowni za rogiem taniej restauracji!
      • Gość: arnie Re: Czegos tu nie rozumiem... IP: *.icpnet.pl 27.03.08, 19:01
        Jakiś problem z poczuciem własnej wartości czy może inny problem
        natury psychologicznej drąży autor powyższego postu?
        Czy też mierzy ludzi po tym czy mieszkają w luxorze czy też motel6?
        Zapewniam drogiego przedmówcę,że często zdarza się tak,że Ci którzy
        nocują w luxorach mają obciążone na maxa karty kredytowe i nie mają
        czym je spłacać-natomiast zdjęcia i breloczek z luxoru rzeczywiście
        jest miarą ich klasy,wykształcenia i przynależności społecznej.
        Żałosne.
        • voyager747 Re: Czegos tu nie rozumiem... 27.03.08, 20:27
          Ja mieszkałem w USA w Hiltonie ,Sheratonie i Mariott'cie,też w Stratospher i
          Circus Circus i co z tego? Nocleg w Hiltonie w Los Angeles jest dużo tańszy niż
          np. w Warszawie.
          Kolega $ to chyba jeszcze na tym forum nic mądrego nie napisał, to chyba można
          się nim nie przejmować.
          • Gość: goscUSA Re: W obronie kolegi $... IP: *.235.180.212.Dial1.Orlando1.Level3.net 27.03.08, 20:38
            ...kolega $ pisze dobrze, moze ironicznie ale ma swoje powody i
            racje ku temu....trzeba cierpliwie czytac i no i rozumiec dokladnie
            odpowiedz, pytania zas serweowane tutaj przez nadmuchana gawiedz
            polska sa poprostu ponizej pasa....."ktos spal w motelu 6" ? why,
            what for? celem (?) statystyki?
            • voyager747 Re: W obronie kolegi $... 27.03.08, 20:54
              Np. o silniku do lokomotywy było bardzo na temat i bardzo ironicznie.
              Forum o USA jest częścią innych z gazety o turystyce. W innych częściach forum
              np. Włochy, Hiszpania itp. też ludzie pytają o hotele, samochody itp. Tamte inne
              różnią się tylko tym o tej części forum ( USA), że tam nie ma Polonii, która
              ironicznie i bardzo na temat odpisuje na każdy post. Dla mnie pytanie o hotel w
              USA jest takim samym pytaniem jak o hotel w Kenii, tylko tam nie będzie Polonii
              kenijskiej, która będzie pisać: a czy Was stać, a czy Wasza złotówka jest lepsza
              niż szyling kenijski itp. Różnica jest jednak spora. Żal Wam, że ludzie z Polski
              mogą wyjechać do USA i zwiedzać jak normalni turyści ? Nie bardzo pojmuję skąd
              ten jad się bierze na obczyźnie. Nie pasuje pytanie o tanie motele, to nie
              czytajcie, nie odpowiadajcie, to proste. Ja jak znam odpowiedź na jakieś
              pytanie, to odpowiadam, jak nie to nie zabieram głosu. Forum turystyczne jest
              dla turystów i jaki to kraj nie powinno mieć znaczenia.
              Tacy ironiczni prześmiewcy niestety nie przynoszą chluby Polonii w USA. Wstyd mi
              trochę za Was.
              • Gość: goscUSA Re: odpowiem krotko IP: *.235.180.67.Dial1.Orlando1.Level3.net 27.03.08, 22:17
                ...o tych "zasranych" zlotowkach ktorych niestety tu w banku NIE
                wymienisz pisza i wyspiewuja choraly sami "Rodacy".....
                "Wstyd mi troche za Was" to stuprocentowa prawda tylko powinna byc
                adresowana do wszystkich cieciow i ulomkow z .pl wskakujacych prosto
                na to forum z plejada glupawych doslownie pytan czy reflekcji juz po
                podrozy...
                Uderz sie w piers i jesli masz cywilna odwage to krzyknij "mea culpa"
                ...
                Ps: wyjazdow Polakow za granice popieram ale w podroz jak dotychczas
                udaja sie przewaznie polskie barany i to grupowo - z tresci ich
                wpisow wynika ze nawet z jezykiem polskim maja cholerne problemy
                czyli braki.....raz jeszcze "wstyd mi za Was" i to nie troche !!!...
                • voyager747 Re: odpowiem krotko 28.03.08, 00:20
                  Właśnie takie dyskusje nie mają sensu.
                  Ostatnio mówili, że w Holandii zaprzestali skupu dolarów. Niedługo dolar będzie
                  kosztował 2 pln. To o Twojej super walucie.
                  Nie zamierzam się w nic uderzać, bo nic od Ciebie nie chcę i o nic nie pytam.
                  Sam potrafię sobie znaleźć wszystko co chcę, bez Twojej pomocy. Pamiętaj, to
                  jest forum o turystyce, a nie forum do leczenia Twoich kompleksów. Nie jest też
                  to forum dla Polonii. Nie chcesz ludziom pomóc i odpowiedzieć na proste pytanie,
                  to nie czytaj i nie pisz. Prościej się nie da.
                  • Gość: goscUSA Re: odpowiem krotko IP: *.235.252.34.Dial1.Orlando1.Level3.net 28.03.08, 00:30
                    ..zawsze chcesz sie odszczeknac ale robisz to w naiwny sposob bo
                    brak ci nie tylko intelektu ale takze logiki...pomysll jesli mozesz
                    przez chwile co zasrany business w Holandii ma do czynienia z
                    dollarem - my tu nie mamy kompleksow i problemow i jest nam lepiej
                    niz ci sie wydaje - ale po co ta mowa-trawa ty i tak "nie
                    kapujesz"...ze sam sobie radzisz to dobrze ale nie musisz
                    obstypacyjnie solidaryzowac sie z "baranami"...jakich to macie
                    myslicieli i znawcow to widac w polityce, a sam wiesz ze miedzy
                    innymi nikt inny tylko ty glosowal w swoim czasie na Walese,Kwasa
                    czy Kaczora...teraz masz do "ubawu" tzw.Tuska i co dalej. zlotowka
                    idzie w gore???? ....hurrraaayyyyyy
                  • Gość: $ Re: odpowiem krotko IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 28.03.08, 01:24
                    Zareczam was, naprawde nie musicie sie martwic o te "zasrane" dolary
                    amerykanskie, czy sa one akceptowane w Holandii czy nie. Podobnie
                    jak Amerykanie nie spedzaja nieprzespanych nocy, martwiac sie o
                    polska zlotowke! Wszelkie zmartwienia w tej kwestii zostawcie samym
                    Amerykanom - to ich waluta i jesli ja swiadomie dewaluuja, to m.in.
                    aby choc po czesci zrownac swego pieniadza z chinskim, zeby
                    zredukowac astronomiczny dzis deficyt handlowy z Chinami, ktory
                    wymyka sie juz wszelkiej kontroli.
                    A Wam co do tego?
                    Kolega GoscUSA pisze sfrustrowany (podobnie jak ja) w odpowiedzi na,
                    z jednej strony nie konczace sie przyglupawe i ciagle powtarzajace
                    sie wpisy o tych samych czy podobnych tematach, ukazujace wprost
                    zenujacy brak najbardziej podstawowej wiedzy o tym kraju, co w
                    czasach internetu i Google jest zwykla zenada (a sami sie
                    nasmiewacie z ignorancji Amerykanow nt. Polski!), a z drugiej znow
                    strony arogancje i zwykle chamstwo tutejszych polskich forumowiczow,
                    ktorych czesto nawet nie stac na zwykle "dziekuje" za podanie
                    jakiejs pozytecznej informacji, a przeciwnie - dostaje sie Bogu
                    ducha winnemu ochotnikowi w ryj za fatyge w probie pomocy komus
                    nieznanemu.
                    Dlatego ja takze, po wstepnym okresie autentycznego starania sie byc
                    uzytecznym innym ludziom na tym forum (w miare swych mozliwosci),
                    zdecydowalem sie Was jednak olewac, bo dopoki nie nauczycie sie
                    jakiejs podstawowej kultury i pokory, bedziecie waleni po mordzie a
                    ja bede tracil tylko swoj czas na Was!

A teraz mozecie mi wypolerowac laske!!! Szerokiej drogi po ziemi
                    amerykanskiej, bankruci z Polski!!!
                    • voyager747 Re: odpowiem krotko 28.03.08, 10:11
                      Zapewne żal Ci,że mnie stać na podróż z Polski do USA i zwiedzania Hawajów, bo
                      Ty ze swojego Jackowa pewnie się nie ruszyłeś. Mieszkając w Polsce zwiedziłem
                      więcej ciekawych miejsc w USA niż Ty i tego nie możesz przeżyć. Nikt Cię nie
                      prosi o pomoc, to jest forum dla turystów, a nie sfrustrowanej Polonii!!! Nie
                      wchodź, nie czytaj, nie pisz, to forum podobnie jak inne o turystyce jest nie
                      dla Ciebie, bo Ty nie jesteś turystą!! Wracaj lepiej do pracy, bo dolary
                      przesłoniły Ci mózg i zdolność logicznego myślenia. Jedź kupić sobie silnik do
                      lokomotywy amerykański bogaczu, bo o podróżach po świecie to możesz pomarzyć.
                      Tak głupich ludzi jak tu to nie ma na innych forach o podróżach.
                      Żenująca jest nasza Polonia w USA, może nie wszyscy, ale Ty na pewno.
                      • Gość: arnie Re: odpowiem krotko IP: 78.133.177.* 28.03.08, 10:27
                        Alez on nie może wytknąc nosa poza usa bo pewnie siedzi tam
                        nielegalnie i dlatego tak smęci,byłem na wycieczce z polonią z
                        Chicago,może to co napisze bedie mocne ale powiem szczerzez,że
                        przerażajacy jest poziom frustracji tych ludzi,nie mówiąc juz o
                        poczuciu własnej wartości,ale jeśli wiekszośc pracuje na czarno,nie
                        ma ubezpieczenia a złamany kregosłup leczy u znachorów bo nie stac
                        ich na lekarza,jesli u tych ludzi psychologicznie wystepuje ten sam
                        syndrom co u nas u bezdomnych czyli:wole to co jest mimo tego,ze
                        jest złe od tego nowego ale mi nieznanego,jesli lęk i strach
                        towarzyszy kazdego dnia a wypisywanie bzdur o wspaniałych hotealch
                        jest miernikiem godności ludzkiej to cóż pozstało.Żal i tylko tyle-
                        niech choc popisza sobie tutaj o swoim bogactwie-niech poślą zdjęcia
                        do familii której zaprosic nie mogą na tle empire state building czy
                        w hallu waldorf astoria-jak to poniskom sie powodzi.
                        To tyle na ten temat-wiecej nie ma co pisac ani odpowiadać bo nie ma
                        komu i nie ma po co.
                        Pozdr.
      • Gość: Tom Ty cos malo rozumiesz IP: *.hsd1.ma.comcast.net 28.03.08, 14:22
        Gość portalu: $ napisał(a):

> ...z jednej strony rzucacie obrzydliwe kalumnie na ten kraj,

A Tobie nie przyszlo do glowy, ze nawet jesli ktos pisze "kalumnie", to nie musi
        to byc ta sama osoba, ktora pyta o motele? Stosujesz odpowiedzialnosc zbiorowa i
        bedziesz chamski dla wszystkich z Polski, bo Ci ktos nadepnal na odcisk?
        Tu jest forum turystyczne i zupelnie w porzadku sa pytania o koszty i o rozne
        rodzaje noclegow. Ja mieszkam (sluzbowo) w roznych drogich hotelach sieci
        Starwood w calym kraju, czesto w Westin albo W, ale jak ktos zapyta mnie o tani
        motel, to co, on jest gorszy ode mnie? Ludzie, opamietajcie sie! Sami
        wystawiacie najgorsza etykietke Polonii zachowujac sie w ten sposob.
        • Gość: Kasia Re: Ty cos malo rozumiesz od autorki IP: *.tktelekom.pl 29.03.08, 15:25
          Wlasnie sie zlapalam za glowe, z mojego niewinnego pytania o motele
          zrobila sie awantura a nawet ktos napisal, ze takie panienki (to o
          mnie) bla bla bla ( o wdziecznosc chodzilo). Tez sie dziwie po co na
          takie fora zagladaja frustraci, balagania watki z ktorych korzystaja
          ludzie naprawde potrzebujacy porady. Niestety to dowodzi tezy ze
          Polacy to buraki, i slusznie sie z nas smieja, taka dyskusja wlasnie
          o tym swiadczy. Dziekuje za dobre rady a frustratow odsylam na mecz
          albo do sexshopu. Pozdrawiam osobe pod nikiem $. KAsia
    • Gość: arnie Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 78.133.177.* 28.03.08, 10:33
      Chciałem jeszcze dodać,że jednen "Polski nowojorczyk"-pokazywał
      mojej koleżance-"biduli co to z Polski przyjechała"-odcinek z
      bankomatu ile on to dolar ma,nosił złoty sygnet,po kilkunastu latach
      w stanach umiał powiedzieć senkju tylko a jadac w autobusie,poszedl
      na tył i sikał w butelke bo o co stawac.tak samo z jedna Amerykańską
      Polką(7lat w usa),która prosila mnie bym jej zamówił danie nr 8 w
      mcdonalds bo ona nie zna języka,była też znana fotografka co to
      zdjęcia wykadrowac nie umiała ale po 5 latach w stanach już po
      polski to ona nie raczej umieć-kariera jako au pair itd itd.
      • Gość: Polak z Polski Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 12:08
        Niestety coś w tym jest. Nie mogą przeboleć tez tego, że kiedyś dolar kosztował
        4 pln a teraz 2 pln. Odłożyli w skarpecie trochę $ i teraz ich oszczędności
        stopniały o połowę. Zobaczcie sobie drodzy rodacy z USA jaki jest stosunek
        usd/euro i jak się zmienił prze ostatnie klika lat. Poziom wypowiedzi niektórych
        ludzi na tym forum jest żenujący.
        Opamiętajcie się drodzy rodacy z USA. Na szczęście są też normalni ludzie, ale
        mało. Kłania się " Szczęśliwego Nowego Jorku", jak nic.
        • Gość: arnie Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 78.133.177.* 28.03.08, 14:25
          Ja myslałem,że "szczęśliwego nowego jorku"to tylko film-niestety
          konfrontacja w zeszlym roku rzuciła mnie na kolana.To nie film!!!
          Taka jest prawda!
          Niestety-bo wstyd normalnie.
          • Gość: gość Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: *.chello.pl 28.03.08, 19:35
            Ostatnio głośno było jak nasza Polonia przywitała Tuska w Nowym Jorku, eh..
            szkoda gadać. Wracajcie do kraju, albo chociaż do Irlandii, tam będziecie
            legalnie i może trochę się Wam humor poprawi.
      • Gość: tyysia Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 91.192.250.* 30.03.08, 19:44
        wszystko potwiedzam!!! ta "bidula co z Polski przyjechała" to ja :)
        brawo arnie!!!! dzięki za wspomnienia ... wielka mi POLONIA!!!
        hahahahaha
      • Gość: tyysia Re: nocleg w Las Vegas,czy ktos spal w motel 6? IP: 91.192.250.* 30.03.08, 19:49
        arnie ... jeszcze o RASZPLI zapomniałeś :D
    • Gość: gosc Polecam porownanie cen hotelow na Stripie IP: *.starwoodbroadband.com 30.03.08, 01:41
      na Internecie. Moze sie okazac, ze znajdzie sie cos lepszego od
      Motel 6 za podobna cene. Mozna wprowadzic w wyszukiwarke np. "Best
      deals Las Vegas hotels".
      Od paru lat mozna sie dostac wszedzie na Stripie przez Monorail
      (kolejka, ktora jedzie torami dosc wysoko nad ziemia). Jest to
      tanie.
      • Gość: mistrz Re: Polecam porownanie cen hotelow na Stripie IP: *.dyn.optonline.net 30.03.08, 14:32
        Sprawdz ten link moze znajdziesz cos dla siebie Kasiu

hotels.travelzoo.com/las-vegas-hotels/
    • Gość: gosc zamow hotel+flight z takich stron jak IP: *.dyn.centurytel.net 31.03.08, 20:13
      www.expedia.com
      www.orbitz.com
      Sprawdz, czesto korzystalem. Nie wiem tylko, czy mozna zamowic przez
      nich z Polski i czy mozna uzywac innej formy placenia, niz karta
      kredytowa (nie mylic z debetowa). Podobno nie jest tak latwo o
      k.kredytowa w Polsce, nie wiem, czy masz. Mieszkam poza Polska i nie
      bardzo sie orientuje w polskich realiach.
      Powodzenia i nie przejmuj sie zlosliwymi uwagami Polakow.
      Rozumiem, ze szukasz najlepszej ceny. Przez Internet mozesz dostac
      dosc niskie w dobrych hotelach. Znowu "niskie" to pojecia wzgledne.
      Kazdy decyduje ile chce lub moze wydac.
    • Gość: gosc znowu Zobaczyle mwlasnie na expedia IP: *.dyn.centurytel.net 31.03.08, 20:22
      kombinacje flight+hotel. Wprowadzilem w wyszukiwarke pierwszy
      tydzien lipca, lot w obie strony dla jednej osoby z Warszawy + 7
      noclegow w hotelu. Najnizsza cena byla ok.$2400 w Treasure Island.
      Czy to Ci odpowiada?
      Zajrzyj na ta strone, wprowadz daty, ktore Cie interesuja, moze lot
      z Krakowa bedzie tanszy. Zajrzyj tez na podana przeze mnie powyzej
      strone orbitz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka