Dodaj do ulubionych

jazda po pijanemu

IP: *.resort.cust.sover.net 14.09.03, 16:31
Jakie konsekwencje moge poniesc jezeli zlapala mnie policja w Maine z 1,3
promila alkoholu. Zaplacilem kaucje 400 USD za to ze mnie nie zamkneli na 48
godzin. Sprawe mam na 3 dni przed uplywem konca J1 i powrotem do Polski. Czy
radzicie zatrudniac prawnika czy jakos to przejdzie bez kary wiezienia? Czy
ktos byl w podobnej sytuacji? Napiszczie! Ratunku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Grodek Re: jazda po pijanemu IP: *.studiokwadrat.com.pl 15.09.03, 08:34
      Mam nadzieję, że Cię zamkną tuż przed przyjazdem do Polski.
      1,3 promila za kółkiem to bandytyzm.
      • jolamala DUI. 15.09.03, 10:51
        Witaj,
        Prawnik w tej sytuacji nie jest Tobie potrzebny. Jezeli masz zamiar wracac
        kiedys do Stanow to idz na sprawe. Wyraz szczere ubolewanie za jazde DUI. Modl
        sie o w miare niska grzywne (fine). I w przyszlosci nie badz pijanym asshole.
        Kapisz?
        Pozdrowienia,
        jolamala.
        • brunotrzypiatki Re: DUI. 15.09.03, 19:01
          Dziwne, ze goscia puscili. W NY State siedzialby do rana, rano sedzia i potem
          dalsze historie.
          No, ale dobrze zaczal:Jakby kiedys wrocil do USA to o zielonej karcie moze
          zapomniec, tak samo jak kazdy pijany osiol za kierownica moze zapomniec o
          uzyskaniu obywatelstwa, jesli juz ma zielona karte.
          A jak ma pecha albo drugi raz sie wp...il po pijaku, to i na deportacje moze
          sie zalapac i dobrze , niech kosi drzewa a Polsce.
    • k1k2 Re: jazda po pijanemu 15.09.03, 19:28
      no tak... nie daj boze bedziesz musial poniesc konsekwencje swojej jazdy po
      pijanemu... i jeszcze kase wydawac na prawnika...

www.bordergatewayprotocol.net/~jon/media/because/
    • Gość: Huyj ci w zad! Re: jazda po pijanemu IP: 31.6.194.* 26.04.14, 15:44
      Nie chlej świnio, jak chcesz chlać to do polski wracaj kartofle kopać a nie USA się zachciało wsiunowi zasranemu. Pewnie żeś los na loterii wizowej trafił i zamiast wykorzystać okazję to trzodę op!erdalasz warchlaku yebany!
      • Gość: gosc Re: jazda po pijanemu -polskie swinie na wakacjach IP: *.res.bhn.net 26.04.14, 18:26
        ...masz racje , takie to swinie przyjezdzaja "turystycznie" do Stanow i rzygaja czy obsrywaja to amerykanska ziemie...Do tego robia zydowski rajwach ze niby naleza sie im wszystkim wjazdy do Stanow bezwizowe... Swinie do chlewu, lubartowa lub na "banderowska ukraine"..
        Wpis jest wprawdzie stary ale problemy polskie ciagle aktualne I to "wokrug swieta"...
        • zas_ale_pyra Re: jazda po pijanemu -polskie swinie na wakacjac 26.04.14, 23:34
          Tchórze i niesamowicie "kulturalni".
          Podpisać się nie umiecie?
          • Gość: gosc Re: jazda po pijanemu -polskie swinie na wakacjac IP: *.res.bhn.net 27.04.14, 03:15
            Leberko to jest twoja madrosc?...sloma ci wylazi z butow i do tego bredzisz,,,o jaka kulture tu chodzi w tym przypadku... ?...urwales sie z lancucha i szczekasz.. a do tego jesz mieso knurowate........won do budy, tam twoje miejsce...ccwd
            • zas_ale_pyra Re: jazda po pijanemu -polskie swinie na wakacjac 28.04.14, 03:16
              Słuchaj, Ty z (prawdopodobnie) okolic New Jersey, NJ.
              O kulturze słowa nie słyszałeś?
              Podejrzewam, że nie.
              A Twoje pogróżki, bardzo zresztą obsceniczne nie wzruszają mnie.
              I jeszcze dla informacji. "Pyra" to "ziemniak" a nie "wątrobianka" czyli "lebera".
              Radzę trochę poczytać zanim się odpowie bzdurami.
              Żegnam "Pana", "Panie Tchórzu".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka