Dodaj do ulubionych

Bezsenność....

08.06.04, 06:09
NonSENs smilesmile spania...jejku...co druga dobę wystarczy mi 3-4 godziny snu...i
to z przeszkodami- budzenie sie..kręcenie...wielkie kłopoty z
zasypainiem..zmęczenie...to wina tego hormonku....trudno...i tak mialam
częste problemy ze snem.....teraz tylko wyższy poziomsmilesmile
A tak porannie przed szpitalem pozdrawiam...usmiechu o porankusmilesmile

Dzisiaj mam miec pierwszy raz usg dopochwowe...tak zawsze co 2 tyg przez
brzuszek....moze zobacze synkasmile..intuicja mówi..że to owulacyjny syn...smilesmile
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Bezsenność.... 08.06.04, 11:22
      kiedy bylam w ciazy wieczorami nie moglam spac, zwykle usypiam okolo 22 max 23,
      a w cizy 1 lub 2 rano. za to w dzien spalam na chodzacowink
    • bajkare Re: Bezsenność.... 08.06.04, 12:29
      Ja mam podobne problemy ze snem, choć bez synacthenu.
      Zaczęły się dawno temu, ale dopóki nie byłam w ciązy, to pomagałam sobie
      tabletkami na sen (stilnox).
      Natomiast teraz to absolutnie odpada, więc muszę się męczyć.
      Mam nadzieję, że dziś na usg zobaczysz pięknego syneczka!!!
      Podziel się koniecznie wrażeniami.
      Trzymam kciuki za wspaniałe doznania na dzisiejszych usg.
      Pozdrawiam cieplutko
      • bei Re: Bezsenność.... 08.06.04, 15:41
        smilesmilesmile.....nie było widac prącia.....jeszce nie bylo...wiesz Bajeczko- mam
        dwóch synów...i Patrysia- też synka- Artiego...nie chcemy sie
        nastawiać..chociaż nastawilam już Artiego na Arturka- bo w owulacje to musi być
        chłopiecsmile...ale jakby byla córciasmilesmile to Bajkasmile och..niech będzie
        zdrowesmilesmilesmile ZDROWE...to najważniejsze....ale wiesz...płeć ciekawi...chcialabym
        mieć troszke czasu na przyzwyczajenie sie...maluszek byl odwrócony wpier glówką
        w dól...później siadal ja po turecku....ginka męczyla sie...i wydawalo sie
        jej...że teraz nie widzi prącia..że to przypomina srom...ale powtórzymy w 18-
        20 tc...może da sie podejrzeć......a jak nie...to pelna niespodzianka...chociaż
        liczę na chlopca...ja chyba nie umiem urodzic dziewczynkismilesmile
        • enko3 Re: Bezsenność.... 09.06.04, 09:21
          Oj ...Takze nie moge spac...usypiam po 22..padam na twarz prawie a juz o 00.30
          budze sie i siedze w lozku..w domu cisza totalna wszyscy spia ...dzis na
          dodatek bolala mnie glowa...Usnelam ok 2 ..no i ok rano oderwac sie od poduszki
          nie moglam.Za to w dzien juz o 12 moglabym spac i spac i spac...prawie na
          stojaco. A co do USG JAk poszlam na 1usg z mlodszym to bylo za wczesnie jak
          poszlam na 2 bylo juz za pozno..za duzy i odwrocony...smile) .Ide dzis do lekarza
          trzymcie kciuki bo ja mam lęk ze cos moze byc nie tak..sad No dobra boje sie i
          to bardzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka