Dodaj do ulubionych

Chłopiec czy dziewczynka ?

25.06.04, 22:41
Trochę rozrywki po trudnym dniusmile
www.noworodek.pl/modules.php?name=BoyOrGirlandzia
Obserwuj wątek
    • perissa Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 29.06.04, 13:50
      Mi wyszło, że na 72% dziewczynka, a na 28% chłopczyk. Jak to rozumieć? Pewnie
      będą 72% warkoczyki z 28% zapałem do piłki nożnej wink A pytania są bomba.
      Największy problem miałam z odpowiedzią, czy śpię głową na północ czy na
      południe - bo.. ja śpię akurat głową na wschód (jak się okazuje) - jaką to płeć
      może oznaczać? wink) całusy.
    • rendziak Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 29.06.04, 15:28
      61% dziewczynka a 39% chłopiecsmile

jestem ciekawa czy się sprawdzi - może już w piątek się przekonamsmile
      aga
      • perissa Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 09:01
        A właśnie, Rendziaczku - który to już tydzień, że liczysz na to że coś będzie
        widać?.. Mojego synka "podejrzałam" chyba jak ciąża miała jakieś 4,5
        miesiąca.. Nie pamiętam dokładnie tygodnia.. Pamiętam za to, że coś stojącego
        mu sterczało pomiędzy rozkraczonymi nóżkami, a lekarz powiedział: "Oooo, to
        raczej nie jest paluszek! wink".
        No więc jak, który tydzień? Całusy!
        • rendziak Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 09:15
          hello perissa
          u mnie kończy się właśnie 18 tydz więc dzidzia jest już na tyle duża że powinno
          być już coś widaćsmile
          • perissa Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 09:46
            Znalazłam zdjęcie mojego synka! Miał równo 20 tygodni jak
            go "zidentyfikowałam". Ale jestem ciekawa, co tam masz w brzuszku wink Napisz
            koniecznie jak coś podejrzysz, całusy.
            • rendziak Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 10:07
              napewno dam znac
              jak nie bedzie widac teraz to moze za 2 tyg sie dowiem bo wtedy ide na usg 3 dsmile
              aga
              • bei jolmys.webpark.pl/ 30.06.04, 18:14
                ...nie wiem dlaczego mi te wklejanie linków nie wychodzismile....wg tej tabeli
                jeden synek sie sprawdzil...a jeden powinien być corkąsmile...teraz tez wychodzi
                córka......a ja mam przeczucia...że to chlopczyk...och....niech będzie ZDROWE
                dzieciesmile pozdrowionka.....Moja Mama wszystkiem cieżaróweczkom świetnie
                przepowiadała płeć- lepiej niż USG....nie pamiętam pomyłeksmile I to nie z
                obrączki...tylko wystarczy, że spojrzała....a u mojej koleżanki rzpoznala ciążę-
                wówczas...gdy sama zainteresowana do glowy nie dopuszczała takiej
                myśli....och...chcialabym być taką czarowniczką...ale na razie ta niewiedza
                jest też świetna.....nasza dzidzia przy próbie zidentyfikowania płci stanęła na
                glowie...siedała po turecku....byla zbyt mala...ale w tym czasie już można
                rozpoznać chłopczyka....Pani ginka wowczas powiedziala...że na tamten czas to
                podejrzewa srom...ale dziewczynki tak na prawdę to poznać sie dają dużo
                późniejsmilesmile ( hm....chyba przy porodzie....smile )
    • anuteczek :) 05.08.04, 17:47
      do góry
      • bei Druga córka tez jest chłopczykiem:) 06.08.04, 11:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka