anuteczek 25.06.04, 22:41 Trochę rozrywki po trudnym dniu www.noworodek.pl/modules.php?name=BoyOrGirlandzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perissa Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 29.06.04, 13:50 Mi wyszło, że na 72% dziewczynka, a na 28% chłopczyk. Jak to rozumieć? Pewnie będą 72% warkoczyki z 28% zapałem do piłki nożnej A pytania są bomba. Największy problem miałam z odpowiedzią, czy śpię głową na północ czy na południe - bo.. ja śpię akurat głową na wschód (jak się okazuje) - jaką to płeć może oznaczać? ) całusy. Odpowiedz Link
rendziak Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 29.06.04, 15:28 61% dziewczynka a 39% chłopiec jestem ciekawa czy się sprawdzi - może już w piątek się przekonam aga Odpowiedz Link
perissa Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 09:01 A właśnie, Rendziaczku - który to już tydzień, że liczysz na to że coś będzie widać?.. Mojego synka "podejrzałam" chyba jak ciąża miała jakieś 4,5 miesiąca.. Nie pamiętam dokładnie tygodnia.. Pamiętam za to, że coś stojącego mu sterczało pomiędzy rozkraczonymi nóżkami, a lekarz powiedział: "Oooo, to raczej nie jest paluszek! ". No więc jak, który tydzień? Całusy! Odpowiedz Link
rendziak Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 09:15 hello perissa u mnie kończy się właśnie 18 tydz więc dzidzia jest już na tyle duża że powinno być już coś widać Odpowiedz Link
perissa Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 09:46 Znalazłam zdjęcie mojego synka! Miał równo 20 tygodni jak go "zidentyfikowałam". Ale jestem ciekawa, co tam masz w brzuszku Napisz koniecznie jak coś podejrzysz, całusy. Odpowiedz Link
rendziak Re: Chłopiec czy dziewczynka ? 30.06.04, 10:07 napewno dam znac jak nie bedzie widac teraz to moze za 2 tyg sie dowiem bo wtedy ide na usg 3 d aga Odpowiedz Link
bei jolmys.webpark.pl/ 30.06.04, 18:14 ...nie wiem dlaczego mi te wklejanie linków nie wychodzi....wg tej tabeli jeden synek sie sprawdzil...a jeden powinien być corką...teraz tez wychodzi córka......a ja mam przeczucia...że to chlopczyk...och....niech będzie ZDROWE dziecie pozdrowionka.....Moja Mama wszystkiem cieżaróweczkom świetnie przepowiadała płeć- lepiej niż USG....nie pamiętam pomyłek I to nie z obrączki...tylko wystarczy, że spojrzała....a u mojej koleżanki rzpoznala ciążę- wówczas...gdy sama zainteresowana do glowy nie dopuszczała takiej myśli....och...chcialabym być taką czarowniczką...ale na razie ta niewiedza jest też świetna.....nasza dzidzia przy próbie zidentyfikowania płci stanęła na glowie...siedała po turecku....byla zbyt mala...ale w tym czasie już można rozpoznać chłopczyka....Pani ginka wowczas powiedziala...że na tamten czas to podejrzewa srom...ale dziewczynki tak na prawdę to poznać sie dają dużo później ( hm....chyba przy porodzie.... ) Odpowiedz Link