Dodaj do ulubionych

jak dlugo jeszcze złe samopoczucie???

03.11.04, 16:02
Kochane!!!
Czy Wy tez przechodzilyscie w ciazy przez takie spadnki odporoności.Ja caly czas mam bole gardla i glowy,nie moge powiedziec ze czuje się świetnie w ciązy.Moja koleżanka znow odwrotnie-zadych przeziebień ,zlego samopoczucia.Wiem ze kasda ciaza inna ale jak moje przeziebienia moga wplynac na maleństwo( głownie bole glowy i gardla).Leki homeopatyczne nie pomagają, syropki tez nie.Zasypiam z migreną i budzę się z migreną.Nie mam goraczki tylko od poczatku ciązy caly czas 37 stopni- czy to normalne???
I jak mialam lekkie mdlości to teraz od 2 dni nie mogę ich nazwać lekkimi.Mdli mnie caly dzień.A juz myślalam ze jak się skończy I trymestr to i te dolegliwościsad
Ale malenswto daje mamuśce w tylek.
Caluje i czekam na posty.

Karolina i 12tyg 4dniowa dzidzia smile))
Obserwuj wątek
    • aajn2 Re: jak dlugo jeszcze złe samopoczucie??? 03.11.04, 16:35
      czesc! Te 37 stopni to nie gorączka. Czesto kobiety w ciazy maja podwyzszona
      temperaturesmile)) Ja całe szczesacie nie mam migren(zdarzyla mi sie raz I myslalm
      ze wykituje). ja łapie infekcje (zapalenie gornych drog oddechowych, grzybica).
      czesto placze albo mam chandre. Mdlosci mialam przez 3 m-ce, czasami modlilam
      sie nad jedzeniem. wiec glowa do gory. tak to jest z nami ciezaroweczkami.
      Aga (17 tyg)
    • bei :):):) 04.11.04, 11:46
      Złe samopoczucie....to nie wiem od czego zależy....to dobre- też nie wiem od
      czegosmile- jestem w 37 tc.....no...tamtych ciaz- to mogłabym w dinozaurzej
      sklerozie nie pamietać...ale terazsmilesmile....ciaża b. trudna- zobowiązuje- by
      można było w jednej chwilce jednym tchem trochę powyliczać- co mnie boli...co
      dokucza.....smilesmile
      Wiesz....od wczoraj mam solidne mdłości...ba...nawet więcej niż mdłosci...czuje
      sie chora...może to "przez ciazę- bo zgaga"...a moze od nerki....nawet nie wiem-
      czy boli mnie brzuszek ciażowo..czy to nerka...i to promeniuje na "krzyż"-
      czyli.....

a huśtawka nastrojów....wiesz- jestem jak dziecko- od śmiechu do łezsmilesmile- i
      odwrotniesmile- że ja sama ze sobą wytrzymuję- to sie poważnie dziwięsmile
      A moze to hipochondria???? Co wieczór- gardło....kaszle- jak sobie przypomnę,
      że mam kaszel....głowa- a był taki dzien- gdy mnie nie bolała????smilesmile

co do Twojej tempki- to przez 100 dni...albo dłuzej- z racji progesteronu-
      będziesz miała te 37 i nieci ponad....
      ja dopóki brałam iniekcje z progesteronu- to mialam wieczorem 37 i 3-do
      7kreseczek....a rano po 35.....wystarczyło- że brałam nospe...albo isoptin- i
      tempka spadała do 35....
      Niskie cisnienie- albo b. niskie...
      ale najgorsza jestem w rozmyslniu katastroficznymsmilesmile

Bea panikarasmile i 37 tc Artuśsmile
    • amelia_s Re: jak dlugo jeszcze złe samopoczucie??? 30.12.04, 11:09
      hejka!nie wiem czy dla ciebie to bedzie pocieszeniem ale mi wlasnie zaczal sie
      6 mcsmile) a czuje sie fatalnie ciagle jestem na L4 wymiotkowo regularne do tego
      nudnosci i silne bole brzucha szpital to moj drugi domeksad ale mysle
      pozytywnie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka