zonka9 22.11.04, 11:24 Jak tam, jestes jeszcze 2 w 1 ?)) Myslimy o Tobie Emi i Macius Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rendziak Re: Rendziak, co u Ciebie? 22.11.04, 11:41 oj oj ciągle jeszcze jestem 2 w1 coś sie synkowi naszemu nie spieszy na ten świat dzisiaj w nocy miałam skurcze nawet dość regularne - wstałam nie budząc męża - zrobiłam sobie herbatki zjadłam dwie kanapki ( nie chciałam rodzić na głodnego) po czym wszystko sie uspokoiło i heja z powroetm do łóżeczka........ tak więc cały czas czekamy Odpowiedz Link
daaisy1 Re: Rendziak, co u Ciebie? 22.11.04, 23:57 Aguś, ja też ciągle o Was myślę..zobacz jak ten czas szybko płynie..dokładnie pamiętam, kiedy się poznałyśmy..Twój poród wydawał się tak odległy..a to tuż tuż..a ja nadal wierzę..że wszystko będzie dobrze pozdrawiam Cię gorąco Edyta ps. jeśli masz ochotę zajrzyj do Olinka Odpowiedz Link
perissa I jak? 24.11.04, 10:06 Haaalo! Jest tam kto? Czy maleństwo jest już na świecie?? Rendziaczku? Perissa. Odpowiedz Link
daaisy1 Aga! 25.11.04, 01:10 jesteś tam, napisz proszę co u Ciebie, co u Was! pozdrawiam gorąco Edyta Odpowiedz Link