anuteczek 14.12.04, 12:53 Czy chcecie żeby powstała? Co chciałybyście tam znaleźć? Jak sobie ją wyobrażacie? andzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesm1 Re: STRONA FORUMKOWA 14.12.04, 13:07 Ciekawy pomysl... Tak sobie mysle, ze moznaby na niej umiescic: - nasze historie - rady dotyczace roznych schorzen ciazowych albo linki do wiadomosci o nich... - gdyby ktos sie na tym znal to kalkulator terminu porodu, jaki teraz tydzien ciazy itp. albo linki do tych kalkulatorow... - informacje o normach roznych badan - od najprostszych... Fakt, ze moze sie troche rozpedzilam - bo sporo informacji wymagaloby wsparcia fachowca... Pzdrawiam Agnesm i 32 tyg. Dominik Odpowiedz Link
anuteczek Re: STRONA FORUMKOWA 14.12.04, 13:09 a jak sobie wyobrażacie wygląd strony? a. Odpowiedz Link
agnesm1 Re: STRONA FORUMKOWA 14.12.04, 13:17 to juz chyba kwestia tworcy - mnie osobiscie bardzo podoba sie strona chore dziecko-strata dziecka - tylko adresu nie pamietam w tej chwili... jak znajde to napisze... Agnesm Odpowiedz Link
agnesm1 link do strony forum chore dziecko-strata dziecka 14.12.04, 13:22 www.choredziecko-stratadziecka.org Odpowiedz Link
anuteczek Re: STRONA FORUMKOWA 14.12.04, 13:27 Agnes ja znam tą stronę, jednak chcialabym chyba, żeby nasz była nieco bardziej radosna Odpowiedz Link
iwona271 Re: STRONA FORUMKOWA 15.12.04, 17:50 Witam, swietny pomysl, biorac pod uwage, ze wiekszosc ciazowych stron internetowych podaje bardzo podstawowe informacje.. Wydaje sie, ze wystarczy zebrac watki z tego forum i juz starczy na 90% zawartosci strony... Ze swojego doswiadczenia proponuje temat 'jakie badania' w kolejnych miesiacach ciazy, oprocz tych standardowych: zeby koniecznie napisac o wymazie z szyjki - do czego dzieki WAM zmuszam swojego gina teraz co miesiac mimo jego wyraznych protestow (nie widzi potrzeby, zawsze w szyjce sie znajda jakies bakterie), a co u mnie pozwolilo wykryc i zaleczyc drozdzyce, zeby tez napisac kiedy robic test Pappa - ja dowiedzialam sie o tym za pozno. Poza tym warto pogrupowac 'objawy' z potencjalnym zagrozeniem: brunatne plamienia na poczatku ciazy (ksiazki pisaly, ze to sie zdarza, a u mnie to byl objaw poronienia chybionego w pierwszej ciazy), czy co znaczy szybkie przybranie na wadze (oprocz tego forum nie znalazlam DLACZEGO jest to takie wazne, w ksiazkach tylko kaza powiedziec o tym lekarzowi). A wyglad strony? Najlepiej pod katem wyszukiwania informacji. Trzymam kciuki, pomysl BAAARDZO DOBRY!! Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
agnesm1 oczywiscie ze bardziej radosna ;) 15.12.04, 18:25 Zgadzam sie z Toba, ze strona naszego forum powinna byc duzo weselsza... ale ogolnie podoba mi sie szata raficzna tej strony... a wiadomo, ze nasze historie w duzej mierze bedzie sie konczyc happy endem mam taka nadzieje - mimo przejsc... w sumie mozna by tez tam zamiescic zdjecia naszych pociech, ktre mimo trudnosc przyszly na swiat zdrowe - zawsze to duze wsparcie dla mam po przejsciach Pozdrawiam Agnesm Odpowiedz Link
anuteczek Re: oczywiscie ze bardziej radosna ;) 17.12.04, 21:17 Projekt mamgaleria to świetny pomysł, pomyślcie proszę nad propozycjami jakiegoś znaku graficznego charakterystycznego dla nas ja myślałam o kiełkującej fasolce z serduszkiem na końcu kiełka a. Odpowiedz Link
lideczka_27 Re: oczywiscie ze bardziej radosna ;) 17.12.04, 23:30 Myślę, że po takim dziale, gdzie byłyby opisane historie trudnych ciąż, przydałby się taki dział z fotkami maluchów, taka "druga jasna strona", gdzie możnaby przeczytać, że dzieciątka są już na świecie i pięknie sobie rosną ku uciesze szczęśliwych rodziców Coś w stylu "przed" i "teraz" pozdrówki i spokojnej, dobrej nocki życzę lidka Odpowiedz Link