Dodaj do ulubionych

Eurocamp - Maisons Laffitte - koty:)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.11, 15:24
Mam nietypową prośbę: Byłem w zeszłym roku z dziećmi na campingu eurocampu w Maisons Laffitte pod Paryżem. Moje dzieciaki bardzo się zaprzyjaźniły w tamtejszymi kotami a teraz tęsknią.... Może ktoś był w tym roku i przypadkiem ma jakieś aktualne zdjęcia tamtej kociej bandy? Będą bardzo wdzięczny za przysłanie mailem... hs17@interia.pl
z góry wielkie dzięki....
Obserwuj wątek
    • malin7 Re: Eurocamp - Maisons Laffitte - koty:) 30.05.11, 17:13
      Ha, my to samo przezywalismy na campingu w Hiszpanii, codziennie przychodził do nas śliczny, rudy kot na jedzonko, po tygodniu zaczął sprowadzać kolegów, w sklepie campingowym patrzyli na nas troche dziwnie, jak kupowalismy kocie żarcie, no i nie powiem- z ciężkim sercem wyjeżdżalismy, choć w domu nasze kocurki czekały na nas. Kartki zostawilismy na lodówce w trzech językach,żeby następni urlopowicze zaopiekowali się kocią bandą :)
      Pozdrawiam
      • Gość: Milka Re: Eurocamp - Maisons Laffitte - koty:)i gąsiory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 18:12
        Ja bym spytała jeszcze o gąsiory na campie w Maisons Lafitte. Pozdrawiam
      • Gość: ignudi Re: Eurocamp - Maisons Laffitte - koty:) IP: *.wroclaw.vectranet.pl 30.05.11, 19:06
        @Malin - haha, czyli to nie jest lokalny koci proceder tylko ogólnoeuropejski? :)
        @milka - gąsiory mieliśmy z drugiej strony campingu i jakieś mało mobilne były bo nigdy do nas nie zajrzały:)
        • malin7 Re: Eurocamp - Maisons Laffitte - koty:) 30.05.11, 22:49
          Na to wygląda :) Bo te koty, to wiesz, cwaniutkie są , niezależnie od długości geograficznej :)
          Pozdrawiam
        • Gość: Milka Re: Eurocamp - Maisons Laffitte - koty:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 08:20
          Gąsiory chyba bardziej sobie upodobały namioty. Przynajmniej częsciej tam zaglądały. Gęganie ich o 5 rano rozchodziło sie jednak na cały camp.Z tego co zauwazyliśmy to - kocie bandy- miały swoje rewiry i obcy kot się w nich nie kręcił. Do nas przychodził stary biało czarny borciuch z kocicą i 2 dzieci. Kocieta rozrabiały nieżle. Pozdrawiam
          • Gość: ignudi Re: Eurocamp - Maisons Laffitte - koty:) IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.05.11, 19:33
            @milka: i dokładnie o tej kociej bandzie mówię:)

to widzę cienko ze zdjęciami? nikt nic nie ma aktualnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka