Dodaj do ulubionych

Disneyland Paryż - kto doradzi?

IP: *.oswirus.krakow.pl 29.12.05, 15:47
Chciałabym się wybrać tam z dzieckiem w majowy weekend. Proszę o radę, jak
zorganizować podróż? Czy zaufać biurom podróży (jakim?) czy lepiej samemu to
zorganizować. Będę bardzo wdzięczna za podzielenie się doświadczeniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: N-natalia Re: Disneyland Paryż - kto doradzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 16:21
      Biura podróży np. Triada. Jeśli masz więcej kasy możesz zafundować sobie
      weekend w Prazyżu np.z Rainbowtours(nie wiem dokładnie jak to wygląda). Jeśli
      chcesz sama mogę podać Ci link do tanich hoteli. Moim zdaniem warto poczekać
      do tanich lotów(na to samo wychodzi co autokar)
      Pozdrawiam
      • Gość: jamka do natalii IP: *.oswirus.krakow.pl 29.12.05, 17:21
        dzięki, proszę o linki do tanich hoteli. A czy nie warto wybrać tych hoteli z
        oferty Disneylandu? Dlaczego?
        • Gość: magda Re: do natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:21
          Byłam w hotelach Santa fe i na rancho Davy Crocet ostatnio w ubiegłym roku z
          Neckermanem.To taki pakiet np. 2 noce=3 wejściówki.Wychodzi taniej niż osobno
          bilety a osobnoo nocleg+parking+wejśie.Tereny hotelowe są ekstra.Można iść na
          ńogach lub podjechać hotelowym autobusem.Moja córka uwielbia tam być.
          • Gość: N-natalia Re: do natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:33
            Tego typu oferta to nie moja specjalność. Ja to mogę doradzić tylko tani hotel.
            Polecam www.travelplanet.pl lub www.taniehotele.co.uk/.
          • Gość: N-Natalia Re: do natalii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:34
            Widzę poprzedniczka ma większe doświatczenie w tym wyjeździe.;)
            PS. Miło, że dbacie o swoje dzieci:):):)
    • Gość: Magda Re: Disneyland Paryż - kto doradzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:38
      To wcale nie wychodzi tak drogo 3 osoby 4 noclegi+śniadanie+5wejśćdo parku to
      było ok 500e+cena dojazdu własnego. Oczywiście to promocja,ale trzeba dokładnie
      przeglądnąć katalog Disneyland Resortze strony internetowej lub z biura które
      ma niemieckiego neckermana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka