Gość: belllisssa IP: *.telnet.krakow.pl 04.11.08, 21:35 Chcę zarezerwować hotel na stronie Booking.com , czy ktoś z was rezerwował u nich hotel? Czy wszystko w porządku? Czy te wszystkie serwisy do rezerwowania hoteli są pewne? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lagaffe Re: Czy ktoś rezerwował hotel na Booking.com? 05.11.08, 11:02 Gość portalu: belllisssa napisał(a): > Chcę zarezerwować hotel na stronie Booking.com , czy ktoś z was > rezerwował u nich hotel? Tak. Ja zarezerwowałem raz u nich hotel (jedna noc w małym, acz wielce uroczym, miasteczku w Portugalii). > Czy wszystko w porządku? Tak > Czy te wszystkie > serwisy do rezerwowania hoteli są pewne? Nie > Pozdrawiam :) Ja również Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotolotek Re: Czy ktoś rezerwował hotel na Booking.com? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 05.11.08, 12:05 ja rezerwowałam kilka razy, nigdy nie było żadnych problemów. jak mi raz hotel ściągnąłą opłatę za pierwszą noc, mimo anulowania rezerwacji w terminie, to bardzo sprawnie i szybko załatwili zwrot i długo przepraszali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belllisssa Re: Czy ktoś rezerwował hotel na Booking.com? IP: *.telnet.krakow.pl 05.11.08, 17:38 dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.b7 Re: Czy ktoś rezerwował hotel na Booking.com? IP: *.chello.pl 05.11.08, 18:19 Rezerwowałem w Andaluzji w różnych miastach po 2 dni. Zawsze wszystko było o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Czy ktoś rezerwował hotel na Booking.com? 05.11.08, 19:13 Ja tez;)tyle ze z Francji we Francji(Paryz) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: Czy ktoś rezerwował hotel na Booking.com? 05.11.08, 19:15 polecialo entr za wczesnie:( wszystko bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
wandal-i-ska Do Janou 05.11.08, 21:22 Przepraszam, ze nie na temat:) Janou, zajrzyj fotoforum.gazeta.pl/72,2,705,69811656,86859138.html Alina Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Czy ktoś rezerwował hotel na Booking.com? 06.11.08, 13:48 Gość portalu: belllisssa napisał(a): > Chcę zarezerwować hotel na stronie Booking.com , czy ktoś z was > rezerwował u nich hotel? tak, kilka razy. Czy wszystko w porządku? w przypadku hotelu, jaki wybrałam było to, co było napisane. Czy te wszystkie > serwisy do rezerwowania hoteli są pewne? nie wiem, nie znam wszystkich. Ten lubię, bo wydaje mi się przejrzysty i solidny. Odpowiedz Link Zgłoś