alunia12 23.05.09, 18:45 czy ktos z was korzystal z uslug tej sieci? ktory hotel najlepiej wybrac (tzn. gdzie polozony)? i czy w ogole warto zdecydowac sie na ten wlasnie hotel? moze znacie namairy na jakis tani nocleg w paryzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hejka88 Re: formule1 23.05.09, 19:11 My będziemy nocować w La ferte u sióstr. Mam nadzieję, że będzie fajnie. To miejscowość po Paryżem, ale jest dobry dojazd a i tak będziemy chcieli kupić Visite Paris. Tu masz link: www.mission-catholique-polonaise.net/Domy/la_ferte.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: formule1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 20:51 Poczytaj watki , niedawno byl o Formule.Troche samodzielnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia12 Re: formule1 IP: *.34.28.78.cable.petrus.pl 23.05.09, 21:05 oh uwielbiam odpowiedzi w stylu: "wystarczy uzyc wyszukiwarki". gdybym tego wczesniej nie zrobila, nie rozpoczynalabym watku. chodzi mi o konkrety a nie o mgliste informacje lub takie ktore zostaly zamieszczone dwa lata temu. jestem zainteresowana aktualnym stanem rzeczy!:) dzieki za pomoc gosciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: formule1 IP: *.zwm.osi.pl 24.05.09, 12:55 Hotele Fomule 1 należą do sieci Accor i są w niej najtańsze. Zalety:tanio (chyba trudno znaleść tańszy nocleg "1,2,3 osoby"), jednolity przyzwoity standard, także we wszystkich krajach. Wady: sanitariaty na korytarzu, ale jest ich tyle, że to niewielka uciążliwość, mała powierzchnia pokoju i brak szaf. Doskonałe do tranzytowego noclegu, nie nadają się na dłuższy pobyt. Brak czynnej receocji po za określonymi godzinami (przeważnie). po godzinie 19.00 przewaznie wywieszka "hotel complet" Szczegóły na życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia12 Re: formule1 IP: *.34.28.78.cable.petrus.pl 24.05.09, 14:55 w Paryzu jest ich kilka. ktory twoim zdaniem najlepiej wybraC? zalezy mi glownie na zredukowaniu kosztów do minimum, ale chcialabym zeby nie byl to hotel na samym obrzezu paryza. zakladam, ze sie orientujesz, stad moje bezposrednie pytanie. z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petes Re: formule1 IP: *.net-partner.pl 24.05.09, 15:40 Polecam Hotel Ibis Paris Porte d'Italie www.ibishotel.com/pl/hotel-0634-ibis-paris-porte-d-italie/index.shtml w ofercie Happy20 bez mozliwosci zmiany i anulowania pokoj 2 osobowy kosztuje 39 euro. Fakt do metra czy RER jest 700-1000m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: formule1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 17:03 Niedawno Yaris pisala o hotelu.Byla tam na poczatku maja to bylyby najnowsze wiesci.Zrob watek - DO YARIS to moze sie odezwie i podpowie co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
kapserek Re: formule1 24.05.09, 18:05 Witam ! Ja byłem w Formule "PARIS PORTE DE MONTREUIL" w tamtym roku i bardzo ją polecam. Pokoiki faktycznie małe, łazienki na zewnątrz, ale było ich sporo i nie trzeba było ustawiać się w kolejkę do nich. Metro blisko i wciąż 1 strefa. Pod nosem jest również Carrefour i codziennie rano można kupować świeże bułeczki :). Recepcja była czynna 24 na dobę. Nie wiem co jeszcze mogę napisać, pytaj się o co chcesz a może akurat będę wiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaris68 Re: formule1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 13:38 2 tyg. temu wróciłam z Paryża. Nocowałam w hotelu F1 na Montmartre. Polecam wszystkim!!! Do metra ok.200 metrów. Dojazd do centrum Paryża zajmował nam 15-20 minut. Wg mnie doskonała lokalizacja jak na F1. Gdybym jechała do Paryża jeszcze raz, na pewno zatrzymałabym się w tym samym holetu. W pt, sob, niedz. pchli targ 50 m od hotelu. W pobliżu (ok. 20 m) market Bonprix oraz piekarnia. Jak na kilkudniowy wypad do Paryża celem zwiedzania- polecam każdemu. Płąciliśmy 45 Euro + taksa 4 EURO za dobę za 3 osoby. Jak chcesz dwoeidzieć się więcej, pytaj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredzio Re: formule1 IP: *.zwm.osi.pl 26.05.09, 21:29 Chyba już wiesz wszystko - ale ... w paryskie F 1 trzeba rezerwować z dużym wyprzedzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia12 Re: formule1 IP: *.petrus.pl 21.09.09, 10:33 kochani wyjazd za kilka dni, a ja nie znam odpowiedzi na byc moze dosc prozaiczne pytanie. czy w formule sa recziniki oraz zestaw poscielowo - koldrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: formule1 21.09.09, 10:52 Tak, są i ręczniki, i poduszki, i koce, i pościelowe. Odpowiedz Link Zgłoś